NBA: Utah Jazz - Los Angeles Clippers

To 19.1. | klo 04:00 | NBA | UTAH JAZZ - LOS ANGELES CLIPPERS

Kohde sulkeutuu: 19.01.2023 04:00


Markkasta odotetaan takaisin peleihin


Lauri Markkaselta on nyt jäänyt Utah Jazzin kaksi viimeistä ottelua väliin. Markkasen status loukkaantuneiden listalla on tällä hetkellä day-to-day, eli kaipa pelaaminen nyt on lähellä 50/50.
Jazz pelaa tiukkoja matseja, Markkasen kanssa tai ilman. Nyt kaksi viimeistä menivät niin, että ensin kotikentällä Utahissa Philadelphia 76ers voitti pisteellä ja perään Minnesotassa Jazz voitti pisteellä.

Los Angeles Clippers pelasi viimeksi kotikentällä Phillyä vastaan ja hävisi kymmenellä pisteellä. Vieraskentällä Clippersillä on neljän tappion putki. Sixers-matsi oli vasta eilen, joten Clippers joutuu nyt hankalaan back-to-back -matsiin, ja matkustaminenkin tulee vielä siihen väliin.

Jazzin voittosuhde on nyt 23-24 ja Clippesin 23-23. Läntinen konferenssi on hyvin tasainen. Kolmanneksi viimeinen Los Angeles Lakers on vain neljä voittoa viitospaikan Sacramento Kingsiä perässä.
Tämä matsi on näiden kahden kauden neljäs ja viimeinen keskinäinen ottelu. Jazz on voittanut kaksi. Viimeksi reilu viikko sitten Jazz voitti ilman tähtiään pelannee Clippersi Utahissa 125-112.

Hyökkäys on Clippersin heikompi osa. Se on tehnyt 109.4 pistettä per matsi, ja tällä lukemalla se on liigan toiseksi huonoin. Kyse ei edes ole siitä, että joukkue hyökkäisi hitaasti. Sen heittoprosentti on 46.2 ja sillä se on liigassa 22. paras. Vaparit Clippers osuu vain 76.2 prosenttisesti.

Puolustuksessa Clippers sitten on kova. Vastukset tekevät sitä vastaan voin 109.9 pistettä per matsi keskimäärin 46.2 prosentin osumatarkkuudella.

Kessleristä tullut kova pelimies


Utah Jazz on sitten aivan päinvastainen joukkue. Hyökkäyksen tehotilastoissa se on koko liigan nelonen, mutta puolustus vuotaa. Jazzin puolustus on NBA:n tilastolistassa vasta sijalla 26.

Jazzin joukkueesta Markkasen poissa ollessa rookie Walker Kessler on noussut esille. Viime matsissa Minnesotaa vastaan sentteri Kessler teki 20 pistettä ja otti 21 levyriä. Minnesotan seurajohto seurasi matsia varmasti tuskissaan. Kessler tuli Utahiin juuri Minnesotasta vaihtokaupassa, jossa Jazz antoi Rudy Gobertin ja sai Kesslerin lisäksi Malik Beasleyn, Jarred Vanderbiltin sekä peräti neljä ykköskierroksen varausta. Loistava kauppa Utahilta, surkea epäonnistuminen Minnesotalta.

Markkasen pelaaminen olisi iso nyt juttu Jazzille. Clippers ilmeisesti saa Kawhi Leonardin ja Paul Georgen, ja hyvää puolustusta vastaan Jordan Clarkson saattaa olla vaikeuksissa. Clarkson on Jazzin hyökkäyksen ykkösmies, jos Markkanen on sivussa. Clippersillä ei oikein ole pelaajaa, joka pystyisi puolustamaan Markkasta. Marcus Morris on liian lyhyt ja Ivica Zubac liian kömpelö. Luultavasti Markkanen saisi Leonardin vastaansa, mutta entinen loistava puolustaja Leonard on kärsinyt paljon loukkaantumisista eikä ole entisellään.


Uskotaan, että Markkanen pelaa nyt levänneillä jaloilla. Sinivalkoiset lasit silmille, niin lapulle voi mielihyvin laittaa Utah Jazz -6.5. Pieni panos kuitenkin, ei tämä mikään erinomainen betsi ole.


Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Utah Jazz -6.5 @1.89

Mr Green - Lue arvostelu

1.89

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.89

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.88

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

1.85

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan