NBA: Utah Jazz - Los Angeles Clippers

Ti 22.11. | klo 05:30 | NBA | LA Clippers - UTAH JAZZ

Kohde sulkeutuu: 22.11.2022 05:30


Mike Conley sivussa pari viikkoaUtah Jazzin aina vain jatkuva menestys saa kyllä raapimaan päätä. Kuinka on mahdollista, että yhtäkkiä joukko melko keskinkertaisia NBA-pelaajia ja Lauri Markkanen ovat yhtä kuin yksi NBA:n parhaista joukkueista? Valmentajakin on vielä todellinen keltanokka.

Utah on taas kahden voiton putkessa, ja voitot ovat vielä tulleet kovista vastuksista. Ensin meni nurin Phoenix Suns Utahissa ja perään seuraavana päivänä Trailblazers Portlandissa.
Los Angeles Clippers on myös kahden voiton putkessa, mutta sen vastukset olivat kevyempiä, kotikentällä Detroit ja San Antonio.

Jazzin voittosuhde on nyt 12-6 ja LA CLippersin 10-7. Kauden ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa Jazz voitti Los Angelesissa 110-102.

Jazzin Mike Conley jätti viime pelin kesken polvivamman vuoksi, ja hän on sivussa muutaman viikon. Tämän on iso aukko Utahin pelissä. Veteraani Conley on ollut loistava ykköspaikan pelaaja, hän on rauhoittanut peliä tarvittaessa ja jakanut kovat määrät korisyöttöjä. Luultavasti Collin Sexton nousee nyt avaukseen, ja hän on enemmän heitto ensin -tyyppinen pelaaja. Toivottavasti Jazzin mainiosti liikkunut hyökkäys ei nyt pysähdy.

Clippers on saanut Kawhi Leonardin mukaan peleihin, mutta ei hän vielä ole täydessä pelikunnossa. Paul Georgekin on kolhuilla, hänen statuksensa on day-to-day.

Beasley penkiltä ratkaisijaksi


Jazzin vahvuudeksi on ehdottomasti laskettava tasaisuus. Portlandissa vaihtopenkin Malik Beasley oli ottelun ykkönen 29 pisteellä. Phoenixia vastaan hän oli jo tehnyt 27 pistettä. Jordan Clarkson teki Portlandissa 28 pistettä, joista 15 viimeisellä vartilla.

Jazzin hyökkäyksen erinomaisuudesta kertoo se, että joukkue antaa melkein 28 korisyöttöä per matsi. Joukkue jaksaa hakea sitä parasta heittopaikkaa, eikä se syyllisty hero-palloon, joka on Markkaselle kovin tuttua Chicagon vuosilta.

Clippersin hyökkäys on NBA:n tehotilastoissa vihoviimeinen, se tekee vain 107.2 pistettä per 100 hyökkäystä. Joukkueen selkäranka on puolustus, joka antaa vain 107.3 pistettä per 100 hyökkäystä.
Clippers on takuulla vielä rampa. Leonardin minuutteja säännöstellään, ja George ei välttämättä ole täydessä kunnossa.


Joukkueiden edellisessä kohtaamisessa Clippers heitti kolmosen kaaren takaa vain kahdeksan sisään 33 heitosta. San Antoniota vastaan Clippers upotti 21 kolmosta, tuskin se nyt heittää yhtä huonosti kuin viime Jazz-matsissa. Conleyn puuttuminen myös kääntää vaakaa Clippersille.
Pelataan vielä Utahia vastaan. Vieläkin on hankala uskoa, että joukkue todella olisi yksi liigan parhaita. Lapulle Clippers -4.5.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Clippers -4.5 @1.95

STS Bet - Lue arvostelu

1.95

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.89

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.89

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.86

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.86

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan