NBA: Utah Jazz - New York Knicks

Ke 16.11. | klo 04:00 | NBA | UTAH JAZZ - NEW YORK KNICKS

Kohde sulkeutuu: 16.11.2022 04:00


Markkanen on Utahissa varma pistemies



Utah Jazz palaa kotiin Salt Lake Cityyn itärannikon reissun jälkeen. Kolmesta matsista sen saldoksi tuli 1-2, eli ei reissu aivan kehnosti mennyt.
Nyt idästä länteen matkaava New York Knicks on heikompi joukkue kuin Jazzin viime aikaiset vastukset. Knicksin saldo on nyt 6-7. Viimeksi se hävisi Oklahomalle ottelussa, jossa kukaan ei viitsinyt puolustaa. Loppulukemat olivat 135-145.

Utah pelaa nyt kolmannen ottelun neljän illan sisään kolmannessa uudessa kaupungissa. Siinä on ollut paljon matkaamista.

Knicks on NBA:n puolustustilastoissa vasta sijalla 25 lukemalla 116.8 annettua pistettä per matsi. Jazz taas on NBA:n hyökkäystilastoissa nelonen lukemalla 116.9 pistettä per matsi. Ja kun Jazz on erityisen hyvin hyökkäävä joukkue juuri kotonaan, niin tässä matsissa voi odottaa paljon Utahin pisteitä.

Suurin osa pisteitä useimmiten tulee Lauri Markkaselta, ja se antaa syyn lyödä betsi Markkasen pistemäärästä.

Normimatsi Markkaselta?


Markkasen pistekeskiarvo koko kauden osalta on 21.8. Tähän otteluun hänen pisteidensä totals-raja on laitettu lukeman 19.5. Kyse on siis siitä, että tekeekö Markkanen nyt kotonaan heikohkoa vastusta vastaan normipisteet vai ei?

Marraskuun puolella Markkanen on mennyt seitsemässä matsissa kolme kertaa vähintään 20 pisteeseen. Näistä seitsemästä kuusi on ollut vieraissa, ja se näkyy Utahin tekemissä pisteissä.
Utahin joukkue on nimenomaan joukkue, ja se näkyy myös pelaajien heittomäärissä. Markkanen on tällä kaudella ottanut yli 20 heittoa vain kahdessa matsissa. Esimerkiksi Dallas Mavericksin supertähti Luka Doncic on vain kerran tällä kaudella jäänyt alle 20 heiton.

Match upit tässä matsissa ovat Markkaselle hivenen hankalat. Hän luultavimmin pelaa Julius Randlea vastaan, ja Randle on keskivertoa parempi puolustaja. Utah varmasti hakee Markkaselle miss matcheja. Usein nähty kuvio joukkueella on sellainen, että Markkanen tulee tekemään pallolliselle takamiehelle screeniä kolmosen kaaren tuntumaan, ja tästä sitten aukeaa Markkaselle joko heittopaikka tai sitten korille ajo lyhyempää pakkia vastaan. Utahin PG Mike Conley pelaa hyvää kautta, hän saa tämän homman hyvin toimimaan.


Laitetaan lapulle Markkanen yli 19.5 pistettä. Kotikentällä tämä on tällä kaudella jo osunut viidestä matsista neljästi, miksipä ei sitten nytkin.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Lauri Markkasen pisteet yli 19.5 @1.81

William Hill - Lue arvostelu

1.81

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.81

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.8

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan