NBA: Utah Jazz - Phoenix Suns

La 19.11. | klo 04:00 | NBA | UTAH JAZZ - PHOENIX SUNS

Kohde sulkeutuu: 19.11.2022 04:00


Jazzilla menossa alamäkiUtah Jazz on kolmen tappion putkessa. Viimeksi tuli seitsemän pisteen häviö kotikentällä New York Knicksille. Tähänkö se tyssäsi Jazzin mainio alkukausi?
Nyt Utahilla on vastassa kova Phoenix Suns. Suns on viimeiset pari kautta ollut yksi NBA:n parhaista. Tällä kaudella se on aloittanut voittosuhteella 9-5. Viime kierroksella Suns voitti kotonaan Golden State Warriorsin 11 pisteellä.

Ennen Warriors-voittoa Phoenix oli vieraissa hävinnyt itärannikolla Orlandolle ja Miamille. Golden Statea vastaan joukkue oli taas hyvä. Koko aloitusviisikko teki kaksinumeroiset pistelukemat ja joukkue upotti kolmosen kaaren takaa pallot noin 52 prosenttisesti. Jos Jazz vaan jaksaisi puolustaa yhtä aggressiivisesti kuin alkukaudesta, niin Phoenix ei varmasti pysty yhtä kovaan heittoprosenttiin.

Phoenixin hyökkäys on tällä kaudella ollut hyvä. Se on tehnyt 116.3 pistettä per sata hyökkäystä, ja tässä se on NBA:n neljänneksi paras. Puolustuksessakin se on ollut liigan neljänneksi paras.

Sunsin puolustus on erinomainen


Utah mokasi Knicksiä vastaan viimeisellä neljänneksellä, joka päättyi New Yorkille 35-26. Utahin peli meni viime minuuteilla sankaripalloksi, ja se on tuhoon tuomittua. Lauri Markkanen jää pahasti sivuun, kun takamiehet alkavat tehdä supertekojaan. Tämä oli Markkaselle iso ongelma Chicagon vuosina, ja tällä kaudella homma toimi loistavasti, kun Utah ei vastaavaan aiemmin ole sortunut. Jazz heitti Knicksiä vastaan kaaren takaa vain 36 prosentin tarkkuudella, ja se on joukkueelle kehno lukema. Aiemmin kaudella sen osumatarkkuus oli kyllä ylisuorittamista, notkahduksia väistämättäkin tulee.

Utahin päävalmentaja Will Hardy totesi matsin jälkeen, että Knicksin vaihtopenkki oli kova, se pelasi hyvällä energialla, levyreillä ja vastaiskuilla. Eli niillä ominaisuuksilla, joilla Jazz on aiemmin tällä kaudella pärjännyt.


Jazz on NBA:n tilastoissa hyökkäyspäässä seitsemäs ja puolustuksessa sijalla 15. Lukemat kertovat aika selvästi sen, että Phoenix kuitenkin on parempi joukkue. Viime kierroksella Suns teki 130 pistettä hallitsevaa mestaria vastaan. Phoenix tulee varmasti pelaamaan Lauri Markkasen hyvin tarkasti, ja sillä on tähän oikeat pelaavat. Sunsin puolustus on erinomainen.
Utah ei ole aivan niin hyvä, miltä alkukausi näytti, tunnustettava se on. Vetomarkkinoilla matsi on melko tasainen. Lapulle Phoenix, kerroin on päälle 1.80.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Phoenix Suns @1.83

Mr Green - Lue arvostelu

1.83

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.83

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.82

Neo.bet - Lunasta 100% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.76

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.75

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan