NBA: Washington Wizards - Utah Jazz

Su 13.11. | klo 01:00 | NBA | WASHINGTON WIZARDS - UTAH JAZZ

Kohde sulkeutuu: 13.11.2022 01:00


Jazz ei pysähdy milläänUtah Jazz aloitti itärannikon kiertueensa voittamalla Atlanta Hawksin kuudella pisteellä. Lauri Markkanen oli illan kuuma pelaaja. Hän teki 125-119 -voitossa 31 pistettä.

ESPN-kanavalla NBA-asiantuntijat Legler ja Van Pelt totesivat hiljattain, että Jazz on tällä hetkellä NBA:n paras joukkue. Tämä on edelleen hieman hankala ymmärtää.

Viime kaudella Lauri Markkasen silloisella seuralla Cleveland Cavaliersilla oli samanlainen tilanne kuin nyt Jazzilla. Kauden alla joukkue rankattiin pohjamutiin, mutta melko pian kävi selväksi, että joukkue on kuitenkin huomattavasti parempi.

Cavaliersin kohdalla asia oli helppo ymmärtää. Joukkue oli täynnä nuoria lupauksia, jotka jokainen tiesi joskus olevan erinomaisia NBA-pelaajia, jos ei sitten varsinaisia tähtiä. Kaikki tiesivät esimerkiksi Mobleyn ja Garlandin potentiaalin, kävi vain niin, että nuoret lupaukset olivatkin vastuuta saadessaan yllättävän nopeasti valmiita. Ja vielä Cavsin osalta veteraanit Love ja Rubio pelasivat tasollaan.

Jazzin kohdalla kyse on jostain muusta. Sillä ei ole nuoria lupauksia. Ei ainakaan vielä, mutta kohta on. Pelaajakauppojen ansiosta sillä on lähivuosille toistakymmentä ykköskierroksen varausta.

Olynyk on clutch!


Nyky-Jazzissa aloittava sentteri Kelly Olynyk ei ole koskaan ollut lähelläkään kärkijoukkueen avauksen tasoa. Hän on ollut luotettava iso mies, joka ei ainakaan jää jalkoihin ja saa välillä pallon pussiin, ei muuta. Nyt hän pelaa ehkä uransa parasta korista. Jordan Clarkson oli aiemmin luotettava kuudes mies. Nyt hän on avauksen kärkipelaajia. Ja PG Mike Conleyn piti jo olla uransa kalkkiviivoilla, mutta nyt hän on yksi liigan parhaista takamiehistä, ja suurin syy siihen, miksi Lauri Markkanen saa niin hyviä heittopaikkoja.

Ja sitten on tietenkin Markkanen, joka vihdoin on noussut liigan tähtipelaajien joukkoon. Mutta tämän potentiaalin me suomalaiset kyllä jo tiesimme.

Washington Wizards on myös pelannut melko hyvän kauden. Sillä on nyt saldona 6-6, ja alla kaksi voittoa. Viimeksi Washington voitti Dallasin 113-105. Hiljattain Wizardsilla oli hankala jakso, jossa se hävisi viisi matsia kuudesta.

Washingtonin paras pistemies Beal ja Porzingis olivat viimeksi sivussa, mutta Kuzma kävi tekemässä 36 pistettä. Porzingis ilmeisesti saattaa palata tähän matsiin, mutta Markkanen on aikaisemmin pärjännyt hänen kanssaan hyvin.

Vieläkin on hankala uskoa, että Utahin meno jatkuisi koko kautta. Eikä siihen oikein usko vetomarkkinakaan. Jazz on voittanut nyt seitsemän kertaa peräkkäin vetofirmojen antaman tasoituksen.


Jazz on saanut huilata pari päivää Atlanta-matsin jälkeen, ja Beal on sivussa. Laitetaan sitten vielä betsi Jazzille. Jazz -3 on valinta.100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Utah Jazz -3 @1.8

Mobilebet - Lue arvostelu

1.8

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.79

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.79

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.76

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.76

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan