Snooker: Neil Robertson - Kyren Wilson

Julkaistu: 14.02.2020 09:27


Snooker: Neil Robertson - Kyren Wilson
Snooker | Neil Robertson - Kyren Wilson | 16:00
Bethard Bethard
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Snookerin Welsh Openin toinen puolivälieräottelu perjantaina on sekin herkullinen tapaus. Kiertueen kuumin pelaaja Neil Robertson jatkaa tässäkin turnauksessa jo lähes uskomatonta putkeaan. Australialainen on kolmesta edellisestä turnauksesta voittanut kaksi ja oli siinä kolmannessakin finaalissa. Nyt plakkarissa on paikka puolivälierissä, mutta kova on tässä kohdin vastuskin. Kyren Wilson kerkesi tekemään tässä turnauksessa jo 147 pisteen maksimibreikinkin ja on ehdottomasti nousuvireessä.

Vedonlyöntikertoimissa hurjavireinen Robertson on saatu mielestämme vähän turhankin suureksi suosikiksi. Näin tiivis pelitahti ei voi olla näkymättä otteissa. Se itse asiassa näkyi varsin selvästi jo eilisen ensimmäisessä matsissa, mutta Thaimaan Noppon Saengkham ei lopulta ollut kykeneväinen käyttämään saumaansa ja Robertson vei ottelun niukasti 4-3.


Vieläkö Robbo jaksaa?


Lähes neljä viikkoa kilpasnookeria tauotta olisi kova urakka kenelle tahansa. Ei siis ihme, että Robertson vaikutti varsinkin eilisen ensimmäisessä ottelussa melko väsyneeltä ja virheherkältä. Toinen matsi olikin sitten helpompi, sillä Gerard Greene ei saanut oikein mitään aikaan. Turnauksen ykkössijoitetun tietä on tasoittanut myös erittäin helppo kaavio, ainoa toinen sijoitettu pelaaja vastassa on tähän mennessä ollut juuri Saengkham.

Wilson puolestaan aloitti turnauksen räjähtävästi. Ensimmäinen vierailu veralle tuotti heti harvinaisen maksimibreikin avauskierroksella. Ottelu Jackson Pagea vastaan oli lopulta todella tiukka, mutta siitä edespäin meno on ollut väkevää. Edelliskierrosten voitot Jimmy Robertsonista ja Ding Junhuista lupaavat hyvää jatkoa ajatellen.

Wilson on yksi kaikkien aikojen lupaavimmista pelaajista, mutta ihan sitä viimeistä askelta maailman eliittiin "The Warrior" ei vielä ole pystynyt ottamaan. Nyt olisi tarjolla kultainen sauma raivata tie kauden kolmanteen välieräotteluun uupuneen Robertsonin kustannuksella. Missään nimessä Wilson ei ole etukäteen niin suuri altavastaaja, kuin mitä vedonlyöntikertoimet väittävät.

Voita Patrik Laineen pelipaita!


Vedonlyöntisivusto Unibet laittaa maanantaina 17.02.2020 jakoon Winnipeg Jets pelaaja Patrik Laineen nimmaroidun pelipaidan. Osallistu ilmaiseen arvontaan ja voita paita alla olevin ohjein:

  1. Siirry Unibetille suoraan tästä >>
  2. Paina "Osallistu" nappulaa
  3. Olet mukana arvonnassa!
Unibet: Osallistu pelipaita arvontaan täältä >>

Pelivalintamme:

Kyren Wilson @2.65

Coolbet - Lue arvostelu

2.65

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

2.63

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.62

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.6

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.6

Mobilebet - 400% tai 100€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.6

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.6

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.6

Speedybet - Uusi 200€ bonus tarjolla!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.6

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan