NFL: New England Patriots - Buffalo Bills | Väärät jaot!

Julkaistu: 29.10.2018 15:35


NFL: New England Patriots - Buffalo Bills | Väärät jaot!
NFL | New England Patriots - Buffalo Bills | 02:15
Monday Night Football paketoi kahdeksannen NFL-peliviikon ottelussa, josta tuskin tulee elämää suurempaa jännitysnäytelmää. Tämän isommaksi ei tasoero enää repeä, joten kysymys on todennäköisesti vain siitä kuinka monella pisteellä Patriots ottelun voittaa.

Päävalmentaja Bill Belichickin ja pelinrakentaja Tom Bradyn orkestroima Patriots on viime aikoina ollut varsinkin hyökkäyssuuntaan täysin pysäyttämätön juggernautti. Edelliseen neljään peliin on joka kerta syntynyt vähintään 38 pistettä ja kun nyt vastaan tulee keskivertoa huonompi Bills-puolustus, trendi jatkunee. Tosin tässä ottelussa ihan kaikkia kikkoja tuskin tarvii ottaa esiin.

Kaikesta huolimatta puolustus on kuitenkin Buffalon vähiten huono osa-alue. Kun treidihuhujen vuoksi joukkueen lähes ainoa hyökkäyksen pätevä vaikuttaja, keskushyökkääjä LeSean McCoy, on sivussa Billsin aseet ovat vähissä. Pelinrakentaja Josh Allenin loukkaannuttua startin saa veteraani-QB Derek Anderson. Mies oli vielä vuosikymmenen alkupuolella kohtalainen kakkos-QB, mutta nykyään korkeintaan hyvänä apuna treenikentällä eikä siis missään nimessä NFL-tason aloittava pelinrakentaja.

Kun Pats pääsee jälleen lähes terveellä rosterilla otteluun, jaot ovat kovin väärät. Sisempi laituri Rob Gronkowski on jälleen pelikunnossa ja laitahyökkääjät Julian Edelman ja Josh Gordon ovat koko ajan paremmin sisällä tämän vuoden hyökkäyksen kuvioissa. Ainoa huoli on keskushyökkääjä Sony Michelin polvivamma, joka antaa hyökkäyksen takakentän lähes kokonaan James Whiten huomaan.

Siinä missä vieraiden kokoonpano pullistelee sarjan tähtiä, Buffalo ei omaa ainuttakaan mitat täyttävää hyökkäyksen huippupelaajaa. Puolustus pitää paremmin, mutta tulikuumaa Patsia vastaan silläkään tuskin pitkälle sinnitellään.

Yksi markkinoiden parhaita kierrätysehtoja - 90 päivää aikaa!


Suomalaisille uusi tuttavuus Bet90 tarjoaa 100€/100% ensitalletusbonuksen kaikille uusille pelaajille. Bet90 kuitenkin eroaa monesta muusta alan toimijasta, sillä heidän bonuksen kierrätysaika on peräti 90 vuorokautta, joten kiirehtiä ei tarvitse.
Bet90: Lunasta bonuksesi täältä

Pelivalintamme:

Patriots -13.5 @1.95

Bethard - Lue arvostelu

1.95

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.92

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.90

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.89

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.88

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.88

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.88

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.88

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LV BET - Lue arvostelu

1.86

Lunasta uusi 50€ arvoinen bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan