NHL: New Jersey Devils - Florida Panthers | Joko nyt Florida?

Julkaistu: 27.10.2018 12:24


NHL: New Jersey Devils - Florida Panthers | Joko nyt Florida?
NHL | New Jersey Devils - Florida Panthers | 19:00
New Jersey Devils saa vastaansa primetime ottelussa Florida Panthersin, jonka alkukausi on ollut vaikeaakin vaikeampi, mutta joukkue on osoittanut sisua ja vienyt peräti viisi ottelua kahdeksasta jatkoajalle, varsinaisen peliajan voittoa ei panttereilla kuitenkaan vielä ole.

New Jersey Devils on itäisen konferenssin 10 sijalla, kun joukkue on voittanut neljä ottelua varsinaisella peliajalla, kerran hävinnyt jatkoilla ja ottanut kaksi varsinaisen peliajan tappiota. Joukkueen tilanne on kaikin puolin kohtalaisen hyvä, sillä myös loukkaantumisilta on suurimmilta osin vältytty.

Loukkaantumisista puhuttaessa Florida Panthers kärsii sen saralla. Joukkueelta on sivussa Derek McKenzie, Mark Pysyk, Roberto Luongo, Michael Haley ja Jamie McGinn. Isoja roolipelaajia, jotka tekevät illasta toiseen pyyteetöntä työtä ja Luongon poissaoloa ei voi korostaa, koska nykyinen maalivahti Hutchinson ei ole pelannut kovinkaan hyvin.

Florida onnistuu kuitenkin kaikesta tästä huolimatta pitämään ottelut tiukkoina ja aina rankkareille mennessä omaa paremmat mahdollisuudet voittoon, kiitos siitä kuuluu Aleksander Barkoville, joka on joukkueen luottoampuja ja NHL:n parhaimmistoa rankkareissa.

Lähdemme hakemaan Floridan yllätystä tähän primetime otteluun, sillä vähämaalinen tästä kamppailusta on ennakkoon tulossa. Aikainen otteluajankohta nostaa oletusarvoa vielä tasaisuudelle. Florida varmasti haluaa päättää Pohjois-Amerikan urakan hyvään otteluun, ennen kuin matkustaa Helsinkiin pelaamaan Global Series ottelua Winnipeg Jetsiä vastaan.

Yksi markkinoiden parhaita kierrätysehtoja - 90 päivää aikaa!


Suomalaisille uusi tuttavuus Bet90 tarjoaa 100€/100% ensitalletusbonuksen kaikille uusille pelaajille. Bet90 kuitenkin eroaa monesta muusta alan toimijasta, sillä heidän bonuksen kierrätysaika on peräti 90 vuorokautta, joten kiirehtiä ei tarvitse.
Bet90: Lunasta bonuksesi täältä

Pelivalintamme:

Florida Panthers ML @2.30

Bet90 - Lue arvostelu

2.30

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

2.30

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.30

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

2.20

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.15

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.15

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan