NHL: New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning | Maaleja ja laukauksia!

Julkaistu: 16.04.2018 12:40


NHL: New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning | Maaleja ja laukauksia!
NHL | New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning | 02:30
Mr Green Mr Green
Tampa Bay Lightning johtaa New Jersey Devilsiä otteluvoitoin 2-0, mutta ensi yön ottelussa joukkue joutuu matkustamaan sarjan ensimmäiseen vieraspeliin Prudential Centerille Newarkiin. Devils osoitti jo viime ottelussa hieman venymistä, joten ei olisi kauhea yllätys jos joukkue raapisi kotonaan vaikka voitonkin.

Joukkueiden molemmat kohtaamiset ovat olleet maalirikkaita ja Devils on onnistunut hyvin luomaan maalintekopaikkoja, kun joukkue on laukonut kahteen otteluun 75 kertaa. Devils on iskenyt viisi maalia kahteen peliin, kun taas Tampa peräti kymmenen.

Tässä kohtaamisessa nähdään varmasti Devils kuskin paikalla ainakin luotujen maalipaikkojen saralla ja se tuo automaattisesti joukkueen pelaajille laukauksia, eli pelaajaerikoisissa vedoissa ei olisi kovinkaan huono idea lähteä metsästämään pelaajan laukausmääriä.Devilsin hyökkääjä Taylor Hall on joukkueen suurin syömähammas ja on ollut kovassa vedossa ja tulee kotiottelussa ampumaan varmasti paljon. Hall on laukonut viimeisessä viidessä ottelussaan 20 kertaa. Joukkueiden ensimmäisessä kohtaamisessa Hall ampui viisi kertaa, kun toisessa mies ampui kuusi kertaa.

Tampa tulee varmasti omat paikkansa saamaan, vaikkakin Devils on kotonaan yleensä ollut hieman parempi puolustamaan. Tampa ei ansaitse tässä ottelussa suosikin viittaa, emmekä uskalla lähteä peesaamaan Devilsin voittoa, joten parhain ratkaisu on maalimäärät, jotka ovat paukkuneet yli jo molemmissa kohtaamisissa.
Katso myös: Pelaa 1€ Suomelle - Voita 52,25€!
Vedonlyöntisivusto Unibet lyö nyt pöytään kovan tarjouksen - sijoita 1€ Suomen voitolle Venäjää vastaan ja voitat Suomen voittaessa peräti 52,25€. Ottelu pelataan torstaina kello 18:30 ja sinulla siihen asti aikaa lyödä 1€ arvoinen vetosi sisään.

Tarjous voimassa vain Unibetin uusille asiakkaille. Tarjous ei sisällä kierrätysvaatimuksia, eli saat nostaa voittosi heti. Voit lukea tarjouksesta lisää täältä: Suomi - Venäjä kerroin 50,00 tai siirtyä suoraan Unibetin tarjoukseen.
Suomi - Venäjä: Sijoita 1€ Suomelle & voita 52,25€ >>

Pelivalintamme:

yli 6 maalia @2.07

Unibet - Lue arvostelu

2.07

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.07

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.07

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.05

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan