NBA Summer League: New Orleans Pelicans - Cleveland Cavaliers

Julkaistu: 10.07.2019 12:48


NBA Summer League: New Orleans Pelicans - Cleveland Cavaliers
NBA Summer League | New Orleans Pelicans - Cleveland Cavaliers | 02:30
Las Vegasin kesäliigaa on vielä hieman jäljellä, kun nyt joukkueet ovat pelanneet kokolailla kolme ottelua jokainen. Voimasuhteet ovat käymässä selviksi ja kärkijoukkueet alkavat selkeästi hahmottua ja erottua heikoimmista. Olemme pitäneet Clevelandia heikkona joukkueena alusta saakka kesäliigassa ja useaan otteeseen pelanneet heitä vastaan tuloksekkaasti. Nyt teemme samoin, kun Cavaliers pelaa hyvin pelannutta New Orleans Pelicansia vastaan.

Pelicans sai kesällä ykkösvarauksena Zion Williamsonin, joka pelasi erittäin vakuuttavasti ensimmäisen ottelun, mutta kolautti polvensa siten, että hänet vedettiin sivuun koko lopputurnauksen ajaksi. Pelicans on silti voittanut 2 ottelua kolmesta ja hävisi Washingtonille niukasti. Joukueen tähtinä ovat hääränneet hurjia donkkeja esittänyt Jaxson Hayes sekä Nickeil Alexander-Walker. Molemmat naputtivat viime ottelussa Chicagoa vastaan reilusti yli 20 pistettä mieheen. Bulls oli erittäin kehno joukkue viime ottelussa ja Pelicans pääsi napsimaan levypalloja runsain mitoin ja myös heittämään suhteellisen hyviltä paikoilta. Kenrich Williams on ollut iso preesenssi korin alla ja hän keräsikin 13 levypalloa viime ottelussa.

Cleveland hävisi odotetusti Bostonille viime ottelun, kun joukkue pelasi jopa viidennen pelinsä kahdeksaan päivään. Nyt joukkueella on edessään kuudes ottelun 10 päivän sisään ja pelaajat varmasti tuntevat rasituksen. Joukkue sai kaivatun lepopäivän alle, mutta myöskin Pelicans tulee freesinä tähän otteluun lepopäivän jälkeen.

Emme usko Clevelandin pystyvän nostamaan tasoaan ja pitämään tarvittavaa intensiteettiä toisella puoliajalla, kun rasitus alkaa taas tuntumaan kärkipelaajien pohkeissa. Pelaamme Pelicansin kelpo tasoituksella.

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

New Orleans Pelicans -5 @1.89

Coolbet - Lue arvostelu

1.89

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan