NBA: New Orleans Pelicans - Cleveland Cavaliers

NBA | New Orleans Pelicans - Cleveland Cavaliers | 03:00 | 29.12.2021
Kohde sulkeutuu: 29.12.2021 03:00
Jos Pelicansilla Valanciunas ja Ingram pelaavat, niin se varmasti roikkuu mukana.Cleveland Cavaliers voitti viimeksi parin vuoden takaisen NBA:n mestarin Toronto Raptorsin komeasti 45 pisteellä. Raptors oli ottelussa pahasti varamiehinen, mutta kyllä sillä kuitenkin oli kentällä ammattipelaajia eikä kaljaliigasta haalittuja korvaajia.
Clevelandin joukkueesta kertoo paljon se, että ottelussa 12 sen pelaajaa, eli koko pöytäkirjaan ilmoitettu ryhmä, kävi kentällä ja teki pisteitä. Kaksinumeroiset luvut teki kuusi pelaajaa. Lauri Markkasen saldo oli 20 pistettä.

Koronavirus on kaatanut pelaajia sivuun joukkueista valtaisat määrät. Tässä suhteessa Clevelandilla tuntuu käyneen tuuri. Markkanen ja Kevin Love olivat ensin avainpelaajista karanteenissa, ja nyt samasta syystä poissa ovat Evan Mobley, Jarrett Allen, Cedi Osman sekä Isaac Okoro. Useammallakin joukkueella on ollut paljon avainpelaajia yhtä aikaa pois peleistä, mutta Cavaliersilla tilanne menee porrastetusti. Nyt sivussa olevat palaavat pikku hiljaa, ja sitten olisivat vuorossa Darius Garland sekä Ricky Rubio.
Cleveland on paikannut Mobleyn ja Allenin poissaoloa palkkaamalla joukkueeseen Lauri Markkaselle Chicagon vuosilta tutun Luke Kornetin. Ja Tacko Fallkin on saanut minuutteja.

Williamson enemmän sairastuvalla kuin kentällä


New Orleans Pelicans pelaa heikkoa kautta. Cavaliersilla on nyt kasassa 20 voittoa, ja Pelicansilla vain 12. Seura hankki muutama vuosi sitten ykkösvarauksena Zion Williamsonin, mutta tämä hankinta taitaa mennä pahasti pieleen. Williamson on jatkuvasti loukkaantuneena. Nytkin hän on jalkavaivojen vuoksi sivussa vielä ainakin kuukauden. Williamson on hieman alle kaksimetrinen pelaaja, mutta painoa hänellä on melkein 150 kiloa. Noin painava mies on kovilla NBA-koripallossa. Yliopistopelien väljemmässä otteluohjelmassa Williamson pärjäsi, mutta nyt tuntuu siltä, että kroppa ei kestä mukana.

New Orleansin avainpelaajista sentteri Valanciunas sekä laituri Ingram ovat day-to-day -statuksella. Jos he molemmat olisivat ulkona, niin Cavaliers taitaa taas olla selvästi parempi.

Viime kierroksella Pelicans pelasi Oklahoma Cityssä, ja tappio tuli viidellä pisteellä. Tätä ennen New Orleansilla oli alla neljän voiton putki.


Ottelun kertoimet ovat noin 2.90 – 1.40. Tehdään harvinainen teko, ja pelataan Clevelandia vastaan. Jos Valanciunas ja Ingram nyt olisivat kotimatsissa mukana, niin ilman kahta ykköstorniaan pelaava Cleveland voisi olla tiukilla. Lapulle Pelicans +5.5.


Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

New Orleans Pelicans +5.5 @1.95

Bet365 - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.9

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.88

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.85

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan