NBA: New Orleans Pelicans - Memphis Grizzlies

Julkaistu: 07.01.2019 19:04


NBA: New Orleans Pelicans - Memphis Grizzlies
NBA | New Orleans Pelicans - Memphis Grizzlies | 03:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nopeampi.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Nopeampi.comin sivustolle tästä.

Memphis Grizzlies elää vaikeaa vaihetta tällä hetkellä ja matkustaa viikon aluksi New Orleansiin. Joukkue on hävinnyt suurimman osan otteluistaan joulukuussa ja tammikuussa. Viimeisestä 15 ottelusta voittoja on kertynyt vain kolme kappaletta. Viime ottelussa Memphis otti tylysti kuokkaan San Antonio Spursilta ja tulevaankaan otteluun näkymät eivät ole sen koommin positiivisemmat. Pelaajauutisiakin on saatu Memphisistä, kun loukkaantumisesta parantunut Chandler Parsons, joka on ollut isolla sopimuksella joukkueessa, on tehnyt seuran kanssa yhteisen päätöksen ja Parsons ei jatka Memphisissä.

New Orleans Pelicansin viime ajat eivät nekään ole olleet helppoja, mutta kuitenkin voittoja on silloin tällöin irronnut. Joulukuu oli vaikea ja piti sisällään reilusti tappioita, mutta suurin osa näistä tappioista oli todella pienellä marginaalilla. Pelicans on Memphisiin nähden parempi joukkue ja Anthony Davisin kaltaisen supertähden ollessa vireessä heitä on vaikea voittaa.

Suuri ero näiden joukkueiden välillä löytyy levypalloista, heittojen määrästä ja pelitemmosta. New Orleans pelaa kovalla temmolla, kun taas Memphis on NBA:n hitaimmin pelaava joukkue. New Orleans kerää huomattavasti täten myös enemmän levypalloja ja ottaa runsaasti heittoja peliä kohden. Memphisin otteluissa taas ei heittoja nähdä niin paljoa hitaamman temmon takia. Silti hyökkäystehokkuus on Pelicansilla toista luokkaa kuin Memphisillä. Pelicans on hyökkäystehokkuudessa NBA:n kolmanneksi paras, kun Memphis on neljänneksi huonoin.

Memphis ei ole onnistunut vierasotteluissaan ja uskomme, että vaikeudet jatkuvat tänäänkin. New Orleans on yllättävän kevyesti arvostettu suosikki tänään vedonlyöntisivustoilla ja se kelpaa pelikohteeksi tasoituksella.

Lunasta uusi 100€ bonus 18betille


18bet.com tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100% talletusbonuksen 100€ saakka. Tuplaa siis ensimmäinen talletuksesi. Lue lisää 18bet bonuksesta täältä tai siirry pelaamaan!
18bet: hyödynnä 100€ bonuksesi vedonlyöntiin >>

Pelivalintamme:

New Orleans Pelicans -5 @1.95

Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
18bet - Lue arvostelu

1.94

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.91

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.91

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.91

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.88

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan