NBA: New Orleans Pelicans - Toronto Raptors

Julkaistu: 08.11.2019 12:42


NBA: New Orleans Pelicans - Toronto Raptors
NBA | New Orleans Pelicans - Toronto Raptors | 03:00
Betsafe Betsafe
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso kaikki NBA ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet näyttää kaikki NBA kauden 2019-2020 ottelut suorina lähetyksinä. Lue lisää NBA live stream sivultamme tai siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

NBA kausi 2019-2020 avattiin Toronton ja New Orleansin kohtaamisella, kun Raptors oli parempi jatkoajan jälkeen 130-122. Nyt joukkueet kohtaavat toiseen otteeseen New Orleansissa. Joukkueiden suunnat ovat hyvinkin erilaiset, kun Pelicans on läntisen konferenssin pohjilla vain yhdellä voitolla seitsemästi, kun taas Toronto on voittanut viisi seitsemästä ja on idässä hyvissä asetelmissa.

Pelicansilla on ollut alkukaudesta hieman loukkaantumishuolia, kun Zion Williamson on vieläkin pois ja tulee olemaan koko marraskuun. Derrick Favors palasi juuri kentille takaisin, mutta ei saanut oikein mitään merkittävää aikaan. Lonzo Ball on kärsinyt myös hieman vaivoista, mutta on tässä ottelussa kuitenkin kokoonpanossa. Hän jätti viime ottelun kesken eikä ole sen jälkeen kauheasti harjoitellut. Hänellä on nivusessa ongelmia ja raportit kertovat myös nilkan pyörähtämisestä. Myös JJ Reddick on loukkaantuneiden listalla tähän otteluun lähdettäessä.

Pelicansin puolustus ei riitä Torontoa vastaan


Torontolla on poissa vain Patrick McCaw, mutta muuten heidän koko rosterinsa on kokolailla terveenä. Toronto pystyy iskemään New Orleansin heikkoon puolustukseen. Pelicans on puolustustehokkuudessa NBA:n toiseksi huonoin joukkue tällä hetkellä. Toronto on ollut hyökkäyspäässä hyvä ollen hyökkäystehokkuudessa liigassa sijalla 9. ja on heittänyt mm. kolmen pisteen heitot kolmanneksi parhaiten kaikista joukkueista. Molemmat joukkueet pelaavat suht kovalla temmolla, joten tehokkuus puolustuspäässä ratkaisee hyvin paljon.

Torontoa pidämme suurempana suosikkina mitä vedonlyöntimarkkina. Toronto on vain -2 pisteen suosikki, kun meidän mielestämme kuuluisi olla ainakin pistettä tai kahta suurempi.

Pelivalintamme:

Toronto Raptors -2 @1.91

Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NetBet - Lue arvostelu

1.90

Uudistunut NetBet tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.90

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.90

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.90

Speedybet - Uusi 200€ bonus tarjolla!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.90

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan