NFL: New Orleans Saints - Los Angeles Rams | Pistekarkelot Superdomessa?

Julkaistu: 04.11.2018 16:26


NFL: New Orleans Saints - Los Angeles Rams | Pistekarkelot Superdomessa?
NFL | New Orleans Saints - Los Angeles Rams | 23:25
Rams-Saints on etukäteen yksi kierroksen mielenkiintoisimmista otteluista ja miksipä ei. Sarjan toiseksi ja kolmanneksi kovimmilla tehoilla pisteitä tehtailleiden joukkueen kohtaaminen dome-olosuhteissa tuskin jättää ketään kylmäksi.

Drew Breesin Saints-hyökkäys on perinteisesti kotonaan selvästi parempi ja sama on pätenyt tälläkin kaudella. Brees on kolmessa ottelussaan Superdomessa lennättänyt palloa keskimäärin 350 jaardin arvoisesti ja heittänyt kahdeksan touchdownia ilman ainuttakaan syötönkatkoa. Kun hyökkäyksen takakentältä löytyy lähes pysäyttämätön multitalentti Alvin Kamara ja katujyrä Mark Ingram, Breesillä on mukavasti muitakin aseita heittopelin tueksi.

Yhtään heikommat näkymät eivät toki ole vieraidenkaan hyökkäyksen puolella. Jared Goffin johtama räjähtävä Rams-hyökkäys pääsee temmeltämään Saintsin erittäin heikkoa heittopuolustusta vastaan. Juoksua Saints puolestaan jarruttaa varsin mukavasti, joten Goffin lienee välttämätöntä pistää palloa ilmaan urakalla. Tämä ei suinkaan ole huono vaihtoehto, sillä Robert Woods, Brandin Cooks ja tervehtynyt Cooper Kupp muodostavat yhden sarjan valovoimaisimmista laiturikolmikoista.

Molempien joukkueiden puolustuksen takakenttää on murjottu oikein urakalla vastustajien toimesta. Saints haki tilanteeseen apua hankkimalla Eli Applen New York Giantsista, mutta kyseessä on pikemminkin laastari vuotavaan avohaavaan kuin sen kestävämpi ratkaisu. Saintsin hirviömainen laituri Michael Thomas puolestaan liittynee siihen pitkään listaan pelaajia, jotka ovat tällä kaudella pahoinpidelleet Marcus Petersin ja kumppaneiden miehittämää Ramsin heittopuolustusta.

Huiman ottelun pisteraja on melko korkealla, mutta kahden räjähtävän hyökkäyksen välillä se voisi olla vielä selvästi ylempänäkin.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Yli 57 pistettä @1.95

Bethard - Lue arvostelu

1.95

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.92

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.92

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.90

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.88

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan