NFL: New Orleans Saints - Philadelphia Eagles

Julkaistu: 13.01.2019 09:59


NFL: New Orleans Saints - Philadelphia Eagles
NFL | New Orleans Saints - Philadelphia Eagles | 23:40
New Orleans Saints ja Philadelphia Eagles ovat viime viikkoina olleet menossa eri suuntiin. Saints pieksi Eaglesin tylysti marraskuun puolivälissä 48-7, mutta tämän jälkeen puolustava mestari Eagles on parantanut, mutta Saints taantunut.

Murskatappion jälkeen Philly on pelannut seitsemän ottelua ja voittanut näistä kuusi. Kakkos-QB Foles on jälleen pelannut hienosti, aivan kuten viime kauden lopussakin, mutta todellinen suunnanmuuttaja on ollut Eagles -puolustus. Se piti kovan LA Ramsin 23 pisteettä Los Angelesissa, ja Washingtonissa Eagles tyystin nollasi Redskinsit. Viimeisessä ottelussa Bears teki Chicagossa Philadelphiaa vastaan vain 15 pistettä.

Eaglesien murskaamisen jälkeen New Orleansin hyökkäys on taantunut, tai sitten vastustajat ovat oppineet, miten Saints -hyökkäystä vastaan pelataan. Dallas, Carolina ja osittain myös Tampa Bay saivat Saints -hyökkäyksen sekaisin vahvalla pass rushillaan. Philly voi hyvin pelata samalla tavalla, askelmerkit on nyt näytetty miten Saints ja QB Drew Brees pysäytetään.

Tuleva Hall of Famer Brees on viimeisissä neljässä ottelussaan heittänyt vain kolme maalia, ja syötönkatkojakin on tullut kolme. Ennen viikkoa 13 Brees oli heittänyt 29 maalia ja vain kaksi katkoa, eli jotain on selvästi muuttunut.

Philadelphia saa ottelussa tasoitusta yli touchdownin verran, parhaimmillaan kahdeksan ja puoli pistettä. Siihen voi panoksen laittaa.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

Eagles +8 @1.93

Bethard - Lue arvostelu

1.93

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.92

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.90

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.90

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.83

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan