NFL: New York Giants - Chicago Bears

Julkaistu: 02.12.2018 11:10


NFL: New York Giants - Chicago Bears
NFL | New York Giants - Chicago Bears | 20:00
New York Giants vaikutti muutama viikkoa sitten joukkueelta, joka oli jo heittänyt pyyhkeen kehään. Giants on NFC:n itälohkon viimeinen, eikä se enää ehdi pudotuspeleihin, mutta silti se on viime viikkoina pelannut kauden parasta peliään. Tänä iltana Giants saa kolme ja puoli pistettä tasoitusta Chicago Bearsia vastaan.

Kolmisen viikkoa sitten Giants voitti vierassa San Fransiscon neljällä pisteellä. Seuraavalla viikolla se voitti kotonaan Tampa Bayn kolmella pisteellä. Viime viikolla Philadelphiaa vastaan se johti jo 12-0, mutta hävisi sitten kuitenkin 22-25. Kaikki kolme viimeistä olivat tiukkoja matseja, joten neljän pisteen tasoitus kotikentällä tuntuu hyvältä vedolta.

Viimeisen kolmen ottelun aikana Giants on tehnyt keskimäärin enemmän kuin kaksi touchdownia ensimmäisellä puoliajalla. Jos tämä on joukkueen trendi, niin se lupaa hyvää tähän otteluun. Chicagon pelinrakentajana pelaa loukkaantuneen Mitchell Trubiskyn tilalla Chase Daniel, eikä Daniel ole kummoinen pelimies. Kiitospäivänä Daniel pelasi melko hyvin, kun Chicago voitti Detroitin 23-16, mutta ei Daniel ole QB, joka johtaa joukkuetta takaa-ajosta voittoon.

Chicagon puolustus on yksi liigan kovimmista, ja linebacker Khalil Mack on vaarallinen heittopelien pass rushissa. Viimeisten kolmen pelin aikana Giantsin hyökkäyksen linja on kuitenkin antanut vastustajan säkittää QB Manningin vain seitsemän kertaa.

Testaa uutta vedonlyöntisivua 10€ ilmaisvedolla


Karamba vedonlyönti on uusi vuonna 2018 avattu sivusto! Ilmaisvedon voit pelata mihin vain single- tai yhdistelmäkohteeseen, kunhan kohteen yhteiskerroin on vähintään 2,00. Ilmaisvedon voitot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa voittosi vaikka heti. Tutustu Karamban arvosteluun täältä >>
Karamba: Hae 10€ ilmaisveto täältä

Pelivalintamme:

Giants +3.5 @1.95

Bethard - Lue arvostelu

1.95

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.94

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.87

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.87

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.87

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan