NHL: New York Islanders - New Jersey Devils | Saarelaisten marssi jatkuu?

Julkaistu: 03.11.2018 15:40


NHL: New York Islanders - New Jersey Devils | Saarelaisten marssi jatkuu?
NHL | New York Islanders - New Jersey Devils | 01:00
Barclays Centerissä kohtaavat kaksi vahvasti eri suuntiin menossa olevaa joukkuetta. Islanders on voittanut neljä edellistä otteluaan, kun taas Devilsiä ovat on möyhennetty varsinkin omassa päässä oikein isän kädestä viime aikoina. Pidämme Islesiä tässä ottelun selvänä suosikkina.

Organisaation peruskiven ja sokkelin John Tavaresin lähdettyä kesällä Torontoon, Islandersin lähitulevaisuudesta liikkui toinen toistaan negatiivisempia arvioita. Joukkue on kuitenkin näyttänyt hienoilla otteillaan arvostelijoilleen pitkää nenää. Esimerkiksi perättäiset voitot vahvaa Penquinsia vastaan olivat melkoinen näyttö joukkueelta.

Islanders on tehnyt ihan mukavasti maaleja, mutta kaiken avain on silti ollut tiivis oman alueen peli. Joukkue on sarjan kärkeä päästetyissä maaleissa ja kun Brock Nelsonin ja Mathew Barzalin johtamilta kahdelta tulosketjulta löytyy tehoja illasta toiseen, tilanne on vahvasti hanskassa. Valtteri Filppulan johtama "suomalaisvitja" on myös hoitanut leiviskänsä tyylillä.

Devilsin tilanne on vaikeampi. Edellisotteluissa joukkuetta on pyöritellyt niin sarjan kärkipään Tampa Bay kuin surkimus Detroitkin. Devils tekee paljon maaleja, mutta omissa soi vielä enemmän. Oman mausteensa soppaan tuo sekava maalivahtitilanne. Pitkään sivussa ollut ykkösvahti Cory Schneider palasi torstaina tolppien väliin Detroitia vastaan ollen kaikkea muuta kuin vakuuttava.

Kyllä hyvävireisen Islesin kuuluu tässä kotisuosikki olla. Markkinat ovat kuitenkin arvioineet ottelun täysin tasabookiksi, joten pelit isännille.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Islanders @2.50

Rizk - Lue arvostelu

2.50

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.48

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.48

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.45

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

2.45

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.45

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan