NHL: New York Islanders - San Jose Sharks | Nopeatempoinen kamppailu luvassa!

Julkaistu: 08.10.2018 11:30


NHL: New York Islanders - San Jose Sharks | Nopeatempoinen kamppailu luvassa!
NHL | New York Islanders - San Jose Sharks | 20:00
Heikohkon harjoituskauden pelannut San Jose Sharks matkustaa New Yorkin Brooklyniin kohtaamaan New York Islandersin. Barclays Centerillä nähdään varmasti täysi tupa, kun mielenkiintoisia hankintoja mm. Erik Karlssonin muodossa tehnyt Sharks saapuu jatkamaan epävarmoja otteitaan.

Islanders on hävisi viime ottelunsa kotona Nashville Predatorsille, kun joukkue joutui keräämään kiekon omistaan neljästi. Islandersin vauhdikas pelitapa kuitenkin tuotti joukkueelle kolme osumaa, joten heillä ei sen liiemmin hätää ole.

Sharksin viime ottelu oli vihdoin voitokas, mutta joukkue joutui senkin voiton kairaamaan vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Los Angeles Kings kaatui 3-2 lukemin jatkoajalla, kun Labanc iski maalin Couturen ja Erik Karlssonin syötöstä. 

Vaikka Sharks pelasi vähämaalisen ottelun, se ei tarkoita, että heidän puolustusongelmat olisi ratkaistu. La Kings on yleisesti todella vähämaalinen joukkue ollut jo monta vuotta ja heidän pelitapansa muuttaa ottelun tempoa radikaalisti puolustavampaan ja hieman hitaampaan peliin.

Islanders pelaa vauhdikasta kiekkoa ja sitä kautta myös Sharks tulee pelaamaan paljon nopeammalla temmolla ja heidän hyökkäys-aktiivinen puolustus nostaa myös koko joukkueen pakkaa mikä avaa paljon ylivoimatilanteita.

Uskomme, että Islanders tulee voittamaan jopa ottelun, mutta pelikohteena löysimme vieläkin turvallisemman vaihtoehdon. Islandersin suomalaishyökkääjistä koostuva neloskenttä onnistui viime ottelussa maalinteossa, kun Filppula iski yhden maalin. Ketjukaveri Leo Komarov puolestaan istui ottelussa yhden 2min jäähyn.

Sharks maalille odotetaan Martin Jonesia, kun taas Isles maalilla aloittanee Robin Lehner.

Pelivalintamme:

Yli 5,5 maalia @1.76

Betsson - Lue arvostelu

1.76

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.76

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

1.76

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.75

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.75

Hyödynnä Scandibetin 50% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.73

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan