NFL: New York Jets - Buffalo Bills

NFL | New York Jets - Buffalo Bills | 20:00 | 14.11.2021
Kohde sulkeutuu: 14.11.2021 20:00
New York Jets on petrannut viime kausista, mutta nyt sillä on vastassa liigan paras puolustus. Billsin D ei petä.NFL on liiga, jossa loppujen lopuksi joukkueiden marginaalit ovat pienet. Harvoin löytyy joukkueita, jotka selvittävät runkosarjan ilman tappiota. Ja usein käy niin, että ylivoimaiselta vaikuttava joukkue kompastuu. Buffalo Bills on tällä kaudella näyttänyt usein tulevalta Super Bowl -joukkueelta, ja sitten se meni häviämään heikolle Jacksonville Jaguarsille 6-9.

Bills vastaan Jaguars oli erityisen onneton matsi. Pelissä edettiin vain reilut 500 jaardia yhteensä eikä kumpikaan saanut touchdownia aikaiseksi. Buffalon hyökkäys on aiemmin tällä kaudella ollut erityisen hyvä, joten epäonnistuminen oli täydellinen.

Buffalon QB Josh Allen on alkukaudesta mainittu vahvana MVP-ehdokkaana, mutta Jacksonvillea vastaan hän heitti tavanomaiset 264 jaardia ja heikosti kaksi syötönkatkoa. Ottaen huomioon Jaguarsin kehnon puolustuksen Allenilla meni todella heikosti.

Nyt Billsillä olisi taas vastassa yksi liigan kehnoimmista, kun se matkaa New Yorkiin Jetsin vieraaksi. Jets on ollut useimmiten todella heikko, mutta lokakuun alussa se voitti jatkoajalla Tennessee Titansin ja lokakuun lopussa Cincinnati Bengalsin. Viime kierroksella Jets taas hävisi Indianapolis Coltsille 15 pisteellä.

Buffalon QB Allen voisi nyt päästä taas omalle tasolle. Jets on antanut vastustajille eniten jaardeja koko liigasta.

Buffalon puolustus ei ole pettänyt


Jacksonvillea vastaan Buffalon puolustus pelasi erinomaisesti niin kuin se on tehnyt koko kauden. Billsin puolustus on liigan ykkönen. Se on antanut vastustajille 30 jaardia per matsi vähemmän kuin toiseksi paras.

New York Jetsin pelinrakentajana pelannee Mike White, joka hoiti joukkueelle voiton Cincinnati Bengalsista vastoin kaikkia ennakko-odotuksia. White pelasi matsin kuin hurmiossa, mutta ei hän oikeasti ole ollenkaan niin hyvä QB. Joskus vain sattuu käymään niin, että kaikki planeetat ovat kohdallaan, mutta ei sellainen vauhti kauan kestä.

Jets tuntuu olevan tällä kaudella parempi kuin parina edellisenä kautena, mutta matka on vielä hyvin pitkä play offs -joukkueeksi.

Vetomarkkinoilla tasoitus on iso. Jets saa plussaa 13 pistettä. Näin suuriin lukemiin on ikävä betsata. Joukkueet hakevat voittoa eivät tasoituksen voittamista, ja tämä voi vaikuttaa ottelun loppuhetkiin. Paras betsi on pelata Buffalon rautaisen puolustuksen puolesta. New York Jets alle 16.5 pistettä saa kertoimeksi kakkosen paikkeilla olevia lukemia, ja se kelpaa mainiosti.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Jets alle 16.5 pistettä @2.00

Betfair - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.96

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
SpinSports - Lue arvostelu

1.95

SpinSports tarjoaa jopa 200€ ilmaisvedon uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.91

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders