NBA: New York Knicks - Dallas Mavericks

Julkaistu: 13.03.2018 12:15


NBA: New York Knicks - Dallas Mavericks
NBA | New York Knicks - Dallas Mavericks | 01:30
LeoVegas LeoVegas
Dallas Mavericks matkustaa Madisonille vieraskiertueen ensimmäiseen otteluun. Kotijoukkue Knicksillä ei ole helpoimmat asetelmat tähän otteluun ja sen vuoksi he ovatkin kotikentällä pieni altavastaaja otteluun lähdettäessä. Molemmat joukkuee ovat heikkoja, mutta Knicksin taival on ollut erityisen takkuista jo hetken aikaa. Knicks on voittanut vain yhden ottelun viimeisestä 16:sta ja on useimmiten hävinnyt todella isoilla eroilla.

Knicksin alkukauden hyvät esitykset ovat pitäneet heidät sarjataulukossa vielä toistaiseksi 11. sijalla. Heitä ei haittaisi käytännössä hävitä loppujakin otteluita, jotta heidän asetelmat draftissa paranisivat. Heillä on selvästi pienoinen "tanking" menossa, joka ei tarkoita tahalleen häviämistä, vaan pelaajien lepuutuksia ja ottavat hyvin varman päälle tähtipelaajiensa kanssa. Pelaajien motivaatiota voi kuitenkin myös kyseenalaistaa tässä vaiheessa kautta.

Knicksiltä on tässä ottelussa poissa Enes Kanter, joka istui viime ottelun Torontoa vastaan myöskin sivussa. Knicks hävisi ottelun mennen tullen numeroin 106-132. Enes Kanter on tärkeä lenkki korin alla ja hänen ollessa pois se tuo loven heidän levypallopelaamiseen ja pisteiden tekoon. Luke Kornet ja Kyle O'Quinn tulevat jälleen pelaamaan hieman runsaammin. Kanterilla on ollut selkänsä kanssa ongelmia aiemminkin ja sama vamma on nyt tullut takaisin. Knicks ottaa varman päälle ja lepuuttanee Kanteria myös tässä ottelussa.

Dallas ei ole aivan niin huono joukkue mitä tulokset kertovat ja heillä on potentiaalia. He ovat heikosta menestyksestä huolimatta pystyneet ottamaan voittoja aina sieltä sun täältä. Dallas on hieman Knicksiä parempi hyökkäys-, sekä puolustustehokkuudessa ja uskomme heidän pystyvän vierasvoittoon.

Pelivalintamme:

Dallas Mavericks -1 @1.93

Betser - Lue arvostelu

1.93

Betser bonus nyt 10€ ilmaisraha ilman kierrätystä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Toto2 - Lue arvostelu

1.90

Toto2 - Lunasta 50€ uudelle sivustolle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.90

Bethard - kovien pelaajien paikka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.90

Testaa Fastbetin sivustoa 100€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.90

Mobilebet - 200% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.90

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

1.90

Vasta avattu sivusto! Hyödynnä 100% bonus 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan