MLB: New York Mets - Washington Nationals

Julkaistu: 16.04.2018 18:33


MLB: New York Mets - Washington Nationals
MLB | New York Mets - Washington Nationals | 02:10
Mr Green Mr Green
Mets on aloittanut kauden loistavasti. 14sta ottelustaan se on voittanut peräti 12 ja tänäänkin se lähtee ennakkosuosikkina otteluun. Nationalsilla on ollut käynnistysvaikeuksia ja se on voittanut 16sta ottelustaan vain seitsemän. Alkava sarja on jo toinen joukkueiden välillä tämän kauden aikana. Ensimmäisessä sarjassa Mets oli tyly vieras ja sweeppasi Nationalsin 3-0.

Metsin syöttäjänä aloittaa joukkueen ACE-pitcher, Jacob deGrom. DeGrom nappasi Nationalsista täplän voittosarakkeeseen vierasottelussa. Mets murjoi ässien kohtaamisessa Nationalsin peräti 8-2. Kauden ainoassa kotiottelussa deGrom syötti Cardinalsia vastaan 5.2 vuoroparia ja antoi neljä hittiä, sekä yhden juoksun.

Nationalsin syöttäjänä aloittaa Jeremy Hellickson, joka siirtyi viime kaudella Philliesista Oriolesiin ja aloittaa tämän kauden nyt Nationalsin paidassa. Hellicksonin OBP Metsiä vastaan viime kaudella oli .323, kun deGromin vastaava oli Nationalsia vastaan .273.

Mielestäni Mets voisi olla ottelussa kertoimien puolesta jopa suurempikin ennakkosuosikki. Vaikka Metsin voitot ovat monesti tulleet melko tiukasti, niin uskon kotijoukkueen voittavan tänään yli 1.5 juoksun erolla.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

New York Mets -1.5 @2.25

Guts - Lue arvostelu

2.25

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.23

Lunasta 150€ talletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.21

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.21

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.19

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

2.15

Lunasta 20€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksiaLue arvosteluSiirry pelaamaan