NHL: New York Rangers - Tampa Bay Lightning

NHL | New York Rangers - Tampa Bay Lightning | 03:00 | 02.06.2022
Kohde sulkeutuu: 02.06.2022 03:00
Idän mielenkiintoisessa konferenssifinaalisarjassa Ragsin ja Boltsin välillä nähdään monta mielenkiintoista taisteluparia kahden syvyyttä pursuavan kaksikon väännössä eikä vähiten venäläisten tähtiveskarien Igor Shesterkinin ja Andrei Vasilevskiyn johdosta maalilukemat pysynevät maltillisina jopa sarjan alusta asti!
NHL:ssä Stanley Cupin pudotuspeleissä idän konferenssifinaalien ensimmäisessä kamppailussa kohtaavat New York Rangers ja Tampa Bay Lightning toisensa Madison Square Gardenissa torstain vastaisena yönä kolmen jälkeen. Konferenssifinaalisarjan voittaja selviytyy Stanley Cupin finaaleihin neljän voiton jälkeen.

Vain kahden välipäivän jälkeen sarjaan lähtevällä Ragsilla alla kaksi tasaista seitsemän pelin ottelusarjaa


Gerald Gallantin luotsaamalla New York Rangersilla on takanaan kaksi seitsemän pelin maratonsarjaa Penguinsia ja Hurricanesia vastaan.

Pens-sarjan kotonaan aloittanut Rags vei tuossa sarjassa kolme neljästä kotipelistään MSG:llä häviten vain sarjan ensimmäisen pelin kotonaan jatkoerässä, kun taas Canesia vastaan Gallantin suojatit veivät kaikki kotipelinsä selvästi. Huomionarvoista oli myös se, että Rags nosti Pensiä vastaan itsensä jatkoon kuolemanporteilta oltuaan sarjassa otteluvoitoin 1-3 tappiolla voittaen lopulta ottelusarjan kolme viimeistä peliä. Myös Canesia vastaan Rags onnistui voittamaan 2-3 otteluvoitoissa tappiolla ollessaan kaksi katkaisupeliä nousten sarjasta jatkoon.

Ragsista tuli samalla NHL-historian neljäs joukkue, mikä on onnistunut voittamaan samana playoffs-keväänä vähintään kaksi eri sarjaa oltuaan useamman pelin ajan ottelusarjassa joko tappiolla tai sarjan oltua tasatilanteessa.

Yksi Game Sevenin ratkaisupelaajista Ragsilla oli Canesia vastaan kahdesti tuossa pelissä osunut joukkueen kärkiketjun laitureista Chris Kreider (14. 8+3=11). Kolme maalisyöttöä antanut kärkisentteri Mika Zibanejad (14. 7+12=19) on ollut joukkueensa tehokkain pelaaja pudotuspeleissä. Kärkipakeista Adam Fox (14. 5+13=18) on ollut myös huikeassa iskussa. Ragsin vahvuutena on ollut neljä tasaista kenttää, joista tsekkisentteri Filip Chytilin (14. 5+1=6) johtama ”Kid Line” laidoillaan Alexis Lafreniere (14. 2+5=7) ja Kaapo Kakko (14. 1+2=3) on kerännyt jatkuvasti otsikoita hyvän perustasonsa säilytettyään. Tosin Kakkoa Gallant on juoksuttanut välistä myös nelosessa.

Mitä pidemmälle kevät on edennyt sitä paremmaksi on myös terävöitynyt Ragsin venäläisvahti Igor Shesterkinin (14. 92,8%, 2,68 GAA) torjuntatyöskentely Ison omenan kiekkolippulaivan maalinsuulla. Shesterkin tuleekin aivan varmasti enemmän kuin mielellään haastamaan tässä sarjassa maanmiehensä ja maailman tämän hetken parhaimpana veskarina taas kerran yleisesti ammattipiireissä pidetyn Boltsin Andrei Vasilevskiyn (11. 93,23%, 2,22 GAA), jonka tehot ovat parantuneet merkittävästi panosten kovetessa runkosarjasta.


Bolts lähtee viikon tauon jälkeen vahvana ennakkosuosikkina konferenssifinaaleihin


Kaksi edellistä Stanley Cupia voittanut Jon Cooperin luotsaama Tampa Bay Lightning joutui todella tiukille Leafsia vastaan 1.kierroksen pudotuspelisarjassaan vaahteralehtipaitojen johtaessa sarjaa jo 3-2 voitoin, mutta Bolts onnistui voittamaan molemmat katkaisupelit niukasti yhdellä maalilla. Sunshine Staten derbyssä Bolts näyttikin sitten suuruutensa pudottaen runkosarjan ykkösjoukkueen Panthersin suoraan neljässä pelissä. Salamapaidat kaatoi Kissat varsinaisilla peliajoilla.

Boltsin maalinsuulla jälleen kerran kauden tosipeleissä huippuvireessä oleva Vasilevskiy torjui nollapelin sarjan katkaisupelissä Panthersia vastaan, kun venäläinen torjui kaikki Kissojen 49 laukausta maalia kohti. Kyseessä oli jo kuudes kerta Vasilevskiyn NHL-peliuralla, kun 27-vuotias venäläisvahti on torjunut nollapelin katkaisupelissä. Aikaisemmin Vasilevskiy oli jaetulla kärkisijalla Clint Benedictin ja Chris Osgoodin rinnalla, jotka molemmat ovat siis torjuneet nollat viidessä katkaisupelissä urallaan.

Boltsin tehokkaimpien avainpelaajien Nikita Kucherovin (11. 4+11=15), Victor Hedmanin (11. 2+8=10) ja Steven Stamkosin (11. 4+4=8) lisäksi on tämän kevään pudotuspeleissä noussut esiin Ross Coltonin (11. 5+3=8) ja Nick Paulin (11. 2+4=6) kaltaisia ratkaisijoita. Colton iski molemmissa tähänastisissa sarjoissa voittomaalin ja Paul puolestaan niittasi Leafs-sarjan Game Sevenissä voitto-osuman. Jos syvyys on ollut Ragsin yksi vahvuuksista löytyy sitä valtavasti myös salamapaitojen rosterista. Kärkiketjujen ulkopuolelta on löytynyt jo useita tärkeiden maalien tekijöitä, kuten Pierre-Edouard Bellemare (11. 2+1=3), Brandon Hagel (11. 1+2=3) ja Patrick Maroon (11. 2+1=3) ovat hienosti voittomaaleillaan osoittaneet. Maroonin ohella toinen erittäin pudotuspeleissä meritoitunut erittäin kokenut veijari Corey Perry (11. 5+1=6) on tukenut hienosti Boltsin avainpelaajia ja maaleillaan kantanut joukkuetta vaikeina hetkinä iskien tärkeitä ”räkämaaleja”.

Mestaruusvuosien tehotykki ja ratkaisumaalien iskijä Brayden Point (7. 2+2=4) on puolestaan kärsinyt ylävartalovammasta, mistä syystä teholaituria ei Panthers-sarjassa askissa nähty.
Maltilliset maalilukemat haarukassa kahden venäläisvahdin taistelussa


Ragsilla on ollut vain kaksi välipäivää Canes-sarjan Game Sevenin päättymisen jälkeen aikaa valmistautua idän konferenssifinaaleihin Boltsia vastaan, kun taas salamapaidat ovat saaneet keskittyä jo viikon verran ottelusarjaan heitettyään Sunshine Staten derbyssä Panthersin laulukuoroon suoraan neljässä pelissä.

Varmasti sarjan alussa maaleja tullaan näkemään taas kerran enemmän mitä panosten kasvaessa sarjan ratkaisuvaiheissa, mutta mitään eilisenkaltaista lännen konferenssifinaalin maalisumaa länttä vahvempien idän joukkueiden yhteenotosta on turha odotella - jo pelkästään kahden huippuvahdin kohdatessa toisensa maalikarnevaalit voi unohtaa.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

Ottelussa tehdään alle 5,5 maalia (60 min) @1.86

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.86

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Hopa - Lue arvostelu

1.76

Hopa Vedonlyönti - Lunasta €10 ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

1.75

Fansbet - uusi 200% jättibonus jopa 1500€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.75

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
22Bet - Lue arvostelu

1.744

22Bet - Hyödynnä 100% bonus aina 122€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä