USA: MLS: New York Red Bulls - New York City

Julkaistu: 13.07.2019 13:37


USA: MLS: New York Red Bulls - New York City
USA: MLS | New York Red Bulls - New York City | 01:30
MLS:ssä pelataan ja maanantaina välisenä yönä New Yorkin paikallisottelu, kun Red Bulls isännöi Cityä, Red Bull Arenalla. Isäntäjoukkue löytyy 28 pisteen turvin sarjataulukosta kuudennelta sijalta, kun Cityn sijoitus sarjataulukossa on yhden pykälän yläpuolella, vaikka joukkue on pelannut kaksi ottelua vähemmän kuin Red Bulls.

Red Bulls on esiintynyt kotiotteluissaan pirteästi ja on kymmenestä ottelusta voittanut kuusi, pelannut kerran tasan ja hävinnyt kolmesti, maalieron ollessa kotiotteluissa 20:11. Bullsin tehokkaimmat hyökkäys-suunnan pelaajat tällä kaudella ovat olleet seuran oma kasvatti, 23- vuotias Brian White, joka on iskenyt kuusi maalia ja kymmenen maalisyöttöä sekä itävaltalainen Daniel Royer, joka on iskenyt viisi maalia ja kuusi maalisyöttöä. Myös 117 maalia Red Bullsille kuuden kauden aikana iskenyt 34-vuotias Bradley Wright-Phillips on tehnyt paluuta kentälle nivusvamman jälkeen ja tulee olemaan ehdoton pelote ollessaan täydessä kunnossa.

Cityn alkukausi on ollut erittäin vahva ja joukkue on 17 ottelusta voittanut seitsemän, pelannut kahdeksan kertaa tasan ja hävinnyt vain kahdesti, maalieron ollessa 30:20. Cityllä on löytynyt viimeistelijöitä laajalta rintamalta, mutta tehokkaimpina hyökkäyksen kapelimestareina ovat toimineet maaliskuussa Rijekasta Cityyn siirtynyt 27-vuotias brassi Hebert, joka on viimeistellyt kymmeneen otteluun kuusi maalia ja kolme maalisyöttöä sekä kokenut keskikentän argentiinalainen Maximiliano Moralez, jolle maaleja on merkattu kuusi ja maalisyöttöjä kymmenen. Muita alkukauden vahvoja onnistujia Cityllä ovat olleet keskikentän Valentin Castellanos, Ismael Tajouri sekä Alexandru Ionut Mitrita, jotka ovat viimeistelleet Citylle 13 maalia ja kuusi maalisyöttöä.

Merkittävimmät menetykset Red Bullsille on oikea toppari Tim Parkerin poissaolo polvivamman vuoksi sekä Bradley Wright-Phillipsin ollessa edelleen puolikuntoinen. Cityltä sivussa ovat maalivahti Sean Johnson, joka on maajoukkue tehtävissä sekä tärkeät keskikentän pelaajat Alexandru Mitritan ja Ismael Tajourin pelaaminen on vielä epävarmaa lievien loukkaantumisien vuoksi. Muuten joukkueet pääsevät otteluun ykkösmiehityksillään.

*Joukkueiden välisistä 11 edellisestä kohtaamisesta vain kerran vierasjoukkue on voittanut, mutta tällä kaudella City ei ole hävinnyt kuin kaksi ottelua, joista vain toinen tappio on tullut vierasottelusta.

*Red Bullsin viimeisissä kymmenessä ottelussa, kahdeksan kertaa maalimäärä on ollut yli 3,5 maalia.

*Joukkueiden 12 keskinäisestä MLS ottelusta Red Bulls on voittanut kuusi, City neljä ja kahdesti on pelattu tasan.

Cityn alkukausi on kuitenkin ollut isäntä joukkue Red Bullsia vakuuttavampi, sillä puolustuspelaaminen on ollut organisoidumpaa ja viimeistelijöitä on löytynyt laajalta rintamalta, vaikka Cityn paras maalintekijä David Villa siirtyikin viime kauden päätteeksi Japanin pääsarjaan. Red Bulls on kuitenkin kotiotteluissaan ollut erittäin vahva ja New Yorkin paikallisottelu tulee nostamaan pelaajien fiiliksen varmasti tappiin. Red Bullsin viimeistely on takunnut ykkösmaalintekijä Wright-Phillipsin poissaolon myötä ja näen loistavasti alkukaudella pelanneen Cityn pystyvän nappaamaan jopa harvinaisen vierasvoiton Red Bull Areenalta. Varmistetaan vetoa vielä "Draw No Bet":llä.

Pelivalintamme:

Tasapeli ei vetoa: New York City @2.48

LeoVegas - Lue arvostelu

2.48

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.48

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.48

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.48

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.45

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.44

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.35

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.35

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.35

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan