MLB: New York Yankees - Baltimore Orioles

Julkaistu: 14.05.2019 07:27


MLB: New York Yankees - Baltimore Orioles
MLB | New York Yankees - Baltimore Orioles | 01:35
Unibet Unibet
Yankeesin nousu kohti American Leaguen kärkeä jatkuu hitaasti mutta varmasti. Yankees on viimeisistä 10stä ottelustaan voittanut seitsemän siitäkin huolimatta, että joukkue kärsii edelleen lukuisista loukkaantumisista. Terveenä oleva rosteri on kuitenkin nostanut tasoaan ja Judgen, Stantonin, Paxtonin jne poissaolot eivät ole merkittävästi joukkueen esityksiin vaikuttaneet. Orioles on AL:n pohjasakkaa täysin odotetusti. Joukkue on antanut Marinersin jälkeen eniten juoksuja American Leaguessa.

Yankees lähtee otteluun syöttäjänään J.A. Happ, joka on hankalan kauden alun jälkeen alkanut saamaan juonen päästä kiinni. Edellisessä startissaan Happ syötti viiden vuoroparin shutoutin kotiottelussa Marinersia vastaan ja hän antoi ottelussa vain yhden hitin. Onnistuminen oli Happille varmasti kotikentällä tärkeä, sillä hän on viidessä startissa kotikentällä mennyt 1W-3L, ERA 6.12 ja WHIP 1.44.

Oriolesin syöttäjänä aloittava Andrew Cashner syötti myös edellisessä startissaan erinomaisesti, kun hän meni kotiottelussa Red Soxia vastaan kuusi vuoroparia, antaen neljä hittiä ja yhden ansaitun juoksun. Toisin kuin Happ, Cashner ei viihdy tien päällä läheskään niin hyvin kuin kotona. Viidessä startissa vieraskentällä Cashner on syöttänyt 5.63 ERAlla, WHIPn ollessa 1.54.

Molemmat syöttäjät kyntivät kauden alussa tämän illan vastustajaa vastaan. Cashner antoi Yankee Stadiumilla neljän vuoroparin aikana neljä hittiä ja kuusi ansaittua juoksua, kun Happ syötti Oriolesia vastaan kahdessa ensimmäisessä startissaan 8.1 vuoroparia ja antoi 10 hittiä ja kuusi ansaittua juoksua. Joukkueiden kurssit ovat sittemmin osoittaneet eri suuntiin ja Happinkin suoritukset ovat olleet nousujohteisia. Uskon selkeänä ennakkosuosikkina otteluun lähtevän Yankeesin hoitavan homman tyylikkäästi kotiin.

Lunasta 10€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien MM-otteluun!


NordicBet tarjoaa jokaiseen Suomen otteluun 10€ ilmaisen livevedon jääkiekon MM-kisoissa. Kun katsot Suomen pelejä, pääset samalla lyömään vetoa ilmaiseksi! Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry NordicBetille suoraan alta.
nordicbet: lunasta 10€ ilmainen liveveto leijonien jokaiseen otteluun >

Pelivalintamme:

New York Yankees -2 @2.16

NordicBet - Lue arvostelu

2.16

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.15

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.08

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.08

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.08

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan