MLB: New York Yankees - Boston Red Sox

Julkaistu: 02.08.2019 14:58


MLB: New York Yankees - Boston Red Sox
MLB | New York Yankees - Boston Red Sox | 02:05
Boston Red Sox saattoi tunaroida edellisessä ottelusarjassaan mahdollisuutensa edetä pudotuspelien villikorttikierrokselle. Divisioonan kakkosena oleva Tampa Bay Rays sweeppasi Red Soxin tämän kotiyleisön edessä ja näin tie mutkistui huomattavasti. Homma oli ennen tuota ottelusarjaa vielä hyvin näpeissä, kun Red Sox kaatoi Yankeesin neljän ottelun sarjassa voitoin 3-1. Yankeesillakaan ei ole kaikkein paras jakso menossa. Joukkue on voittanut neljä ottelua viimeisistä 10stä.

Yankees lähtee otteluun syöttäjänään James Paxton, joka syötti edellisessä startissaan juurikin Red Soxia vastaan. Paxton pääsi ottelussa vain neljä vuoroparia ennen vaihtoon joutumistaan. Hän antoi ottelussa yhdeksän hittiä ja seitsemän ansaittua juoksua. Edellisessä startissaan kotikentällä ongelmat olivat jo olemassa. Rockies tykitti Paxtonin vaihtoon vain 3.1 vuoroparin jälkeen, kun Paxton oli antanut viisi hittiä ja seitsemän juoksua, joista neljä ansaittua.

Red Soxin syöttäjänä aloittava Eduardo Rodriguez on ERAstaan huolimatta voittava syöttäjä. Viimeisissä 11 startissa Rodriguez on 8W-1L, ERA 3.03. Edellisessä startissaan Rodriguez syötti Yankeesia vastaan 5.2 vuoroparia ja antoi seitsemän hittiä ja kolme ansaittua juoksua. Red Sox voitti ottelun juoksuin 9-5. Heinäkuun kahdessa vierasottelussa hän syötti Tigersia ja Raysia vastaan yhteensä 12 vuoroparia, antaen kuusi hittiä ja yhden juoksun.

Red Sox varmasti yrittää kaikkensa päästäkseen takaisin Raysin kantaan. Paxton ei tällä hetkellä herätä luottamusta, joten vierailijoiden kerroin riittää peleille mainiosti.

Tuplaa tämän kohteen voitot 200€ saakka!


Voit tuplata tämän kohteen voitot liittymällä uutena pelaaja Mr Greenin vedonlyöntiin ja hyödyntämällä tervetulotarjouksesi. Saat ensimmäisen vetosi voitto-osuuden tuplana aina 200€ saakka. Lue halutessasi lisää Mr Green arvostelustamme tai siirry pelaamaan alta!
Mr Green: siirry sivustolle ja tuplaa voittosi >>

Pelivalintamme:

Boston Red Sox @2.14

Unibet - Lue arvostelu

2.14

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.14

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.14

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.14

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.11

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.10

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.09

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan