MLB: New York Yankees - Boston Red Sox

Julkaistu: 08.10.2018 15:28


MLB: New York Yankees - Boston Red Sox
MLB | New York Yankees - Boston Red Sox | 02:40
Yankeesin ja Red Soxin välinen eeppinen ottelusarja jatkuu New Yorkissa, voittojen ollessa tasan 1-1. Tämän ottelusarjan soisi ratkeavan vasta viidennessä ottelussa, eikä tämä vaihtoehto tunnu edes kaukaa haetulta. Red Sox voitti sarjan ensimmäisen ottelun juoksuin 5-4, mutta Yankees oli toisessa kohtaamisessa parempi, lukemin 6-2.

Yankees lähtee otteluun syöttäjänään Luis Severino, joka syötti villikorttikierroksella Athleticsia vastaan neljän vuoroparin shutoutin, antaen kaksi hittiä. Severinon syötöt lähtivät ottelussa kuitenkin vähän miten sattuu ja Athletics sai peräti neljä walkia. Severino on ollut vahva kotikentällä pelatessaan. Runkosarjan 15 startissa hän meni 10W-2L, ERA 2.74 ja WHIP 1.04. Red Soxin Severino on kohdannut useasti tämän kauden aikana. Vieraissa miehellä on ollut Red Soxia vastaan vaikeuksia, mutta kotikentällä hän on ollut todella vahva. Kolmessa kotiottelussa hän syötti Red Soxia vastaan 19.2 vuoroparia ja antoi 14 hittiä ja antoi vain kolme juoksua. Yankees voitti otteluista jokaisen.

Red Soxin syöttäjänä aloittava Nathan Eovaldi syötti syyskuussa 1.35 ERAlla ja hän onnistui Yankee Stadiumilla syöttämään kuuden vuoroparin shutoutin, antaen vain kaksi hittiä. Tästä huolimatta Yankees voitti ottelun juoksuin 3-2. Tämä ottelu oli ainoa viimeisten 10 ottelun aikana kun Eovaldi syötti enemmän kuin 5.1 vuoroparia ja uskon, että Red Sox tarvitsee tänään enemmän apuja bullpenistä kuin Yankees.

Ottelusta on todennäköisesti tulossa tämän ottelusarjan toistaiseksi vähäjuoksuisin. Yankees on ottelussa ansaitusti ennakkosuosikki, mutta joukkueen kertoimet eivät houkuttele, edes tasoituksella. Ottelun u/o-line on sopiva underille, joten kohteeksi valikoituu Yankees ja alle 8.5 juoksua.

Lunasta 30€ ilmaisvedot!


888sport on nyt myös Suomeksi! Tällä hetkellä kaikki uudet suomalaiset pelaajat saavat tervetuliaisbonuksena 30€ arvosta ilmaisvetoja.Voitot ovat täysin kierrätysvapaita ja minimikerroin on ainoastaan 1,50!
888sport: Lunasta 30€ ilmaisvedot täältä >>

Pelivalintamme:

Ottelun voittaja ja juoksut yhteensä 8,5: Kotijoukkue & alle @2.85

Unibet - Lue arvostelu

2.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

2.85

Hyödynnä 20€ ilmaisvedot ilman kierrätystäLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.85

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.85

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.85

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan