MLB: New York Yankees - Chicago White Sox

Julkaistu: 27.08.2018 16:34


MLB: New York Yankees - Chicago White Sox
MLB | New York Yankees - Chicago White Sox | 02:05
Yankee Stadiumilla nähdään kahden hyvässä vireessä olevan joukkueen kohtaaminen, kun Yankees saa vieraakseen Chicago White Soxin. Yankees on viimeisistä 10stä ottelustaan voittanut kahdeksan ja White Soxin saldona on seitsemän voittoa. Joukkueet ovat pelanneet kuluvalla kaudella yhden kolmen ottelun sarjan, missä Yankees oli vahvempi voitoin 3-0. White Soxille tarjoillaan tänään kuitenkin kerrointa, mitä on lähes pakko lähteä yrittämään.

Yankeesin syöttäjänä aloittaa Masahiro Tanaka, joka on kauden kahdeksassa startissa kotikentällä 3W-4L, ERA 4.27 ja WHIP 1.27. Vastustajat osuvat hänen syöttöihin kotiotteluissa .257 keskiarvolla. Elokuun kahdessa ottelussa (vs. Rays ja Rangers) kotikentällä Tanaka syötti yhteensä 11 vuoroparia ja antoi 15 hittiä, sekä kahdeksan ansaittua juoksua. Yankees hävisi kummatkin ottelut.

White Sox lähtee otteluun syöttäjänään Carlos Rodón, joka on ollut parin kuukauden ajan vedonlyöntimielessä kaikkein tuottoisin syöttäjä, ainakin allekirjoittaneelle. Viimeisissä kahdeksassa startissa Rodón on mennyt 4W-0L, ERA 1.76 ja WHIP 0.95. Vastustajat ovat osuneet hänen syöttöihin heinä-elokuussa vain .158 keskiarvolla.

Vaikka White Sox on materiaaliltaan Yankeesia heikompi, niin pitcher-etu tasoittaa tilannetta. White Soxin vähintään kahden juoksun voitolle tarjoillaan jopa nelosen kertoimia ja tasan yhden juoksun voitolla saa panoksensa takaisin.

Ilmaisvedot & riskittömät vedot 2018


Vedonlyöntiyhtiöt tarjoavat ilmaisvetoja ja riskittömiä vetoja millä pystyt voittamaan vailla minkäänlaista riskiä. Ensin kannattaa aina käyttää riskitön veto tai ilmaisveto, missä ei ole lainkaan kierrätystä. Listaa päivitetään jatkuvasti, joten tarjolla on aina myös uusin ilmainen veto.

Pelivalintamme:

Chicago White Sox -1 @4.00

LeoVegas - Lue arvostelu

4.00

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.00

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

4.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

3.55

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.55

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

3.55

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan