MLB: New York Yankees - New York Mets

Julkaistu: 20.07.2018 11:45


MLB: New York Yankees - New York Mets
MLB | New York Yankees - New York Mets | 02:05
Royal Panda Royal Panda
Yankees palaa kotikentälleen yli kahden viikon tauon jälkeen ja saa vastaansa rakkaan paikallisvastustajan, Metsin. Yankees on Red Soxin jälkeen ollut MLBn kovin porukka, mutta pahaksi onnekseen se pelaa Red Soxin kanssa samassa divisioonassa, joten tällä hetkellä sille ei ole tarjolla suoraa pudotuspelipaikkaa. Metsin kausi on ollut surkea. Joukkue on kärsinyt avainsyöttäjien loukkaantumisista ja joukkueen offense on ollut koko MLBn kolmanneksi heikoin.

Yankees lähtee otteluun syöttäjänään Domingo Germán, joka syötti heinäkuun kolmessa startissa ennen AL-taukoa 0W-1L, ERA 6.28 ja WHIP 1.67. Edellisessä startissaan Yankee Stadiumilla hän antoi 4.1 vuoroparin aikana Bravesia vastaan kuusi hittiä, sekä kolme ansaittua juoksua. Juuri ennen taukoa Indians pyssytti Germánin vaihtoon neljän vuoroparin jälkeen, kun hän oli antanut viisi hittiä, sekä kuusi juoksua. Germán kohtasi Metsin kesäkuussa vieraskentällä kesäkuussa. Tuolloin hän antoi heti ensimmäiseen vuoropariin kolme juoksua, mutta Yankees kiri ottelun voittoon ottelun jälkimmäisellä puolikkaalla.

Metsin syöttäjänä aloittaa Noah Syndergaard, joka oli loukkaantumisen takia sivussa pari viikkoa. Syndergaard palasi rosteriin juuri ennen All Star-taukoa ja syötti kotiottelussa Nationalsia vastaan viisi vuoroparia, antaen yhden juoksun ja seitsemän hittiä. Melko paljon osumia jakava Syndergaard pystyy pitämään juoksumäärät kohtuullisen pieninä sinkereillään. Neljässä startissa vieraissa hän on 1W-0L, ERA 2.84 ja WHIP 1.03.

Yankees on ottelun ennakkosuosikki, mutta Metsillä on hyvä mahdollisuus pitcher-edun myötä päästä johtoasemassa ottelun jälkimmäiselle puolikkaalle.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Johtaa jälkeen 5 vuoroparin: New York Mets @2.12

Unibet - Lue arvostelu

2.12

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.12

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.12

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan