MLB: New York Yankees - Philadelphia Phillies

Julkaistu: 21.07.2021 12:19

MLB: New York Yankees - Philadelphia Phillies
MLB | New York Yankees - Philadelphia Phillies | 02:05 | 22.7.2021
Phillies kertoimet ovat laskussa, joten äkkiä pitää ottaa kiinni, ettei putoa alle kahden. Yankeesilla on kehno pitcher ja sairastupa täynnä.Suuri ja mahtava New York Yankees on MLB -liigan American Leaguen East -lohkossa vasta toiseksi viimeisenä. Toki joukkue vielä ehtisi pudotuspeleihin kunnon loppukirillä, mutta eipä taida tällä kaudella onnistua.
Yankeesilla on nyt 49 voittoa, ja Philadelphia Philliesillä kaksi vähemmän, mutta Philliesillä on silti paremmat mahdollisuudet play offseihin. National Leaguen East -lohkossa Philly on kakkosena ja New York Mets on ykkösenä vain kahden voiton päässä.

New York Yankeesilla on alla kolmen voiton putki. Se voitti Bostonin kahdesti ja viimeksi avausmatsi tässä sarjassa Philliesiä vastaan meni Yankeesille 6-4. Phillies voitti ennen Yankees -tappiota kaksi edellistä Miami Marlinsia vastaan.

Ottelun aloittavat pitcherit ovat Philliesin Matt Moore sekä Yankeesin Asher Wojciechowski. Yankees Yankee -stadionilla New Yorkin Bronxissa on yleensä kova paikka vierailijoille, mutta ei välttämättä tällä kertaa. Phillies on ollut heinäkuussa kova joukkue. Joukkueen saldo tältä kuulta on hyvä 10-4. Tätä vauhtia Philadelphia ottaa Metsin kiinni lohkon kärjessä.

Yankees on ongelmissa, vaikka edelleen on mielikuva siitä, että kotistadionilla se on erityisen kova. Voitto Bronxissa olisi Philadelphialle kova buusti itseluottamukselle.

Korona kurittaa Yankeesia


Philliesin pitcher Moore on vasenkätinen veteraani. Mooren rekordi tältä kaudelta on 0-1 ja ERA vaatimaton 5.25. Viimeiset kolme matsia, jotka Moore on pelannut, hän on ollut kentällä nelisen vuoroparia ja jokaisessa antanut kaksi juoksua, eli pienoista parannusta koko kauteen nähden.
Yankeesia vastaan voisi olla vielä mahdollisuus parannella numeroita. Vaikka Yankeesilla on kova nimilista sisäpelissä, niin se on tehnyt vain 4.15 juoksua per ottelu. Välillä joukkue sitten herää pelaamaan tasollaan, kuten viimeisessä Red Sox -matsissa, jossa se teki yhdeksän juoksua.

Phillylläkin on mailan varressa kovia pelaajia, kuten Rhys Hoskins, Bryce Harper ja Andrew McCutchen. Phillies on tällä kaudella tehnyt 422 juoksua, kun Yankees vain 388.

Yankeesin heinäkuu on ollut epätasainen. Rekordi koko kuulta on 7-5. Yankeesilla on ollut ongelmia loukkaantumisten ja koronan kanssa, mutta myös joukkue on kaikin puolin pelannut alle tasonsa. Nyt viimeksi Aaron Judge ja Gio Urshela ovat saaneet positiivisen koronatestin tuloksen. Judge olisi yksi kova kaveri sisäpeliin, hän on tällä kaudella pelannut vielä melko hyvin. Kaiken kaikkiaan Yankeesilla on todella pitkä lista poissaoloja.
Yankeesin ulkopeli on aivan viime matseissa ollut hyvä. Kolmessa viime ottelussa ERA on vain 2.25. Nyt sitten aloittavana pitcherinä on Asher Wojciechowski, ja tämä on miehen kauden ensimmäinen MLB -startti.
Wojciechowski ei ole raporttien mukaan ollut häävi pelaaja alasarjoissa. ERA:kin oli vain 5.68. Tuskin hän nyt sitten yhtäkkiä on pääsarjassa erinomainen.
Philliesin Moore ei myöskään ole häävi pelimies, mutta kyllä tässä pitcher -etu menee Philadelphialle. Kun Phillies muutenkin on kuumempi joukkue kuin Yankees, niin nyt pitää pelata suurta ja mahtavaa vastaan. Lapulle Phillies, kerroin on hyvä noin 2.05. Kerroin on vielä lujassa laskussa, joten kannattaa hypätä kyytiin, kun vielä saa yli kakkosen lukemia.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Philadelphia Phillies @2.05

Bethard - Lue arvostelu

2.05

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

2.05

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.05

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.05

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

2.05

Lunasta 100% bonus 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders