MLB: New York Yankees - Texas Rangers

Julkaistu: 12.08.2018 12:08


MLB: New York Yankees - Texas Rangers
MLB | New York Yankees - Texas Rangers | 20:05
Royal Panda Royal Panda
Yankeesin ja Rangersin välinen ottelusarja etenee neljänteen otteluun, voittojen ollessa Yankeesin hyväksi 2-1. Yankees on Red Sox-sarjan jälkeen kasannut itsensä ja viimeisistä kuudesta ottelusta se on napannut viisi voittoa. 10stä edellisestä kotiottelustaan Yankees voittanut seitsemän. Pöllömmin ei ole pelannut Rangerskaan. 10 ottelun kuntopuntari osoittaa kuutta voittoa.

Yankees lähtee otteluun syöttäjänään CC Sabathia, joka on hieman tuskaillut syöttönsä kanssa ja walkeja on nähty kohtuullisen paljon. Osuessaan strike zoneen on syöttö kuitenkin edelleen ikävä battereille. Tästä osoituksena hän poimi edellisessä startissaan 12 strike outtia 5.2 vuoroparin aikana. Kotikentällä Sabathia on syöttänyt 11 startissa 4W-1L, ERA 2.69 ja WHIP 1.24.

Rangersin syöttäjänä aloittava Martin Pérez on viidessä startissa tien päällä mennyt 1W-3L, ERA 5.68, WHIP 1.86 ja vastustajat osuvat hänen syöttöihin peräti .343 keskiarvolla.

Yankees on ottelussa selvä ennakkosuosikki, vaikka Sabathia ei ole ollut aivan parhaimmillaan. Pérez ei ole edellisissä starteissaan montaa juoksua antanut, mutta osumakeskiarvo on edelleenkin hurjissa lukemissa, joten juoksuja sopii odottaa kohtuullisen paljon. Viimeisissä 10ssä joukkueiden välisessä kohtaamisessa on kahdeksan kertaa isketty yli 9.5 juoksua.

Voita matka Los Angelesiin - Tapaa Zlatan!


Osallistu www.bethard.com arvontaan ja voit voittaa matkan kahdelle Los Angelesiin syyskuussa. Voittajalle luvassa lennot,hotellit, VIP-liput LA Galaxyn otteluun ja tapaaminen itse Zlatan Ibrahimovicin kanssa!

Lue kampanjasta tarkemmin täältä: Voita matka Losiin & tapaa Zlatan >>
Bethard: Osallistu arvontaan heti tästä >>

Pelivalintamme:

Ottelun voittaja ja juoksut yhteensä 9,5: Kotijoukkue & yli @2.75

Unibet - Lue arvostelu

2.75

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.75

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.75

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan