MLB: New York Yankees - Texas Rangers

MLB | New York Yankees - Texas Rangers | 02:05 | 22.9.2021
Kohde sulkeutuu: 22.09.2021 02:05
Yankeesillä alkaa jo olla pakkovoiton paikka. Se on ollut tällä kaudella kovin epätasainen, ja kaikin puolin pettymys, mutta nyt on niin heikko vastus, että laitetaan vielä Bronxin joukkueelle betsi.Baseballin MLB-liigan American Leaguen itälohkossa on huiman tiukka tilanne. Tampa Bay Rays on karannut jo seitsemän voiton karkumatkalle, mutta seuraavana tulevan Bostonin perässä ovat Toronto ja New York Yankees kahden voiton päässä. Tämä ryhmä ratkaisee luultavimmin wild card -paikat. AL:n länsilohkosta Oakland ja Seattle ovat vielä myös mukana kisassa. Oakland on kaksi voittoa Torontoa ja Yankeesia perässä, ja Seattle on yhden voiton Oaklandia perässä.

Jokainen ottelu on nyt erityisen tärkeä, runkosarjaa pelataan enää joukkueesta riippuen noin 12 ottelua. Siinä ei kovin paljon ehdi tapahtua. New York Yankeesilla ja Texas Rangersilla on nyt toinen ottelu kolmen ottelun sarjasta. Eilen Yankees voitti tiukan matsin 4-3.

Texas Rangers on surkea joukkue, ja se sopii Yankeesille juuri nyt. Rangers on koko MLB:n kolmanneksi heikoin sarjataulukon mukaan. Viimeisistä kuudesta ottelusta Rangers on hävinnyt viisi. Joukkueen sisäpeli on ollut vaisua koko kauden. Viimeisissä viidessä se on hävinnyt juoksut yhteensä 8-39.

Ei suju Texasin pitchereilläkään


Ei Texasin ulkopelissäkään ole hurraamista. Joukkueen pitcher-osasto on koko liigan tilastoissa sijalla 25., ERA on kehno 4.78. Tällä kertaa aloittava Dane Dunning on kerännyt rekordin 5-8 ja ERA on 4.28. Donning on ollut matkaotteluissa todella huono, voittosuhde on 0-6 ja ERA 6.65.

Yankeesin loppukiri notkahti edellisessä ottelusarjassa Clevelandia vastaan. Avauspelin Yankees voitti 8-0, mutta hävisi kaksi seuraavaa tylysti 3-11 ja 1-11.Tässä ottelussa Bronxin joukkueella on selvä pitcher-etu puolellaan. Yankeesin aloittaja Jordan Montgomery on voittanut viisi ja hävinnyt kuusi, ERA on kelvollinen 3.63. Yhteensä hän on aloittanut 27 ottelua.


Yankees on viime aikoina ollut heikko, kun se on lähtenyt suosikkina otteluun. Nyt olisi kuitenkin jo pakkovoiton paikka. Texas on hävinnyt kymmenen ottelua 11 pelatusta vierasmatsista, kun Dunning on aloittanut pitcherinä. Jos Yankees ei nyt voita, niin se voi unohtaa play offsit.
Uskotaan nyt vielä, että Yankees osaisi kuitenkin pelata. Texasin sisäpeli on huonoa, ja nyt kentällä on kehno pitcher. Kaikki tilastolukemat osoittavat Yankeesin selvää voittoa. Lapulle Yankees -1.5, kerroin on 1.80-paikkeilla. Panos on syytä pitää pienenä, Yankees on tällä kaudella sekin ollut pettymys.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Yankees -1.5 @1.81

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.81

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.78

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.77

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.77

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.76

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.76

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.76

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.76

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders