MLB: New York Yankees - Texas Rangers

MLB: New York Yankees - Texas Rangers
MLB | New York Yankees - Texas Rangers | 02:05 | 23.9.2021
Kohde sulkeutuu: 23.09.2021 02:05
New York Yankees hakee sweeppia, kun kausi alkaa tulla ratkaisuvaiheisiin. Rangers on juuri nyt niin kehno, että Yankees tulee ottamaan voittonsa.New York Yankees hakee kolmen voiton sweeppiä Texas Rangersista. Avausottelu Bronxin Yankee Stadiumilla päättyi niukasti 4-3, mutta toinen matsi oli sitten jo selvempi 7-1 -voitto Yankeesille.
Voittoputki tulee Yankeesille hyvään saumaan. Kisa American Leaguen wild card -paikoista on tiukka. Yankees on nyt Toronton kanssa samalla voittomäärällä, mutta kun sillä on yksi tappio enemmän, niin Toronto pitää nyt kiinni toisesta wild card -paikasta. Boston on kaksikon edellä, sillä on kaksi voittoa enemmän.Rangers on American Leaguen länsilohkon viimeinen joukkue, ja siltä se on näyttänyt nyt Bronxissa. Viimeisistä kymmenestä ottelustaan Texas on nyt voittanut kolme.
New York Yankeesin aloittava pitcher Corey Kluber syötti Texasia vastaan harvinaisen ”no-hitterin” toukokuussa, eli voisi kuvitella, että Kluberilla on henkinen yliote. Koko kaudelta Kluberilla on rekordina 5-3 ja ERA 3.68. Kaiken kaikkiaan hän on pelannut vain 14 matsia, kesäkuu, heinäkuu ja suurimman osa elokuuta hän oli sivussa loukkaantuneena.

Texasin pitcher-puolella on miesvajausta


Texasin omassa pitcher-osastossa on nyt ongelmia loukkaantumisten kanssa. Viisi vaihtopitcheria on loukkaantuneena, ja kun koko osasto on ollut tällä kaudella heikko, niin vaikealta näyttää. Rangersin aloittaja tässä ottelussa on Taylor Hearn, jolla on ihmeellistä kyllä kauden ajalta enemmän voittoja kuin tappioita, kuusi viittä vastaan. Suurimman osan Hearnin kauden peleistä hän on tullut mukaan vaihtopenkin kautta. Vaikka Hearn on viidessä viime matsissaan pelannut mukavan saldon 4-1, niin viimeisin ottelu oli heikko. Hän antoi Chicago White Soxia vastaan vain reilussa kolmessa vuoroparissa kahdeksan osumaa ja seitsemän juoksua.

Sisäpelikin on Texasille hankalaa. Se on nyt koko Baseballin MLB-liigassa sijalla 29 tehdyissä juoksuissa per ottelu.

Yankeesilla on ongelmia loukkaantumisten kanssa. Aloituskokoonpanon pelaajista Hicks, Frazier, Britton ja Andujar ovat sivussa erilaisten loukkaantumisten kanssa koko loppukuukauden. Germanin pelaaminen on epävarmaa.
Yankeesin suurin murhe kauden mittaan on ollut sisäpeli. Se on koko liigassa vasta sijalla 19 tehdyissä juoksuissa per ottelu. Nimilistan mukaan Yankeesin pitäisi olla tämän listan kärkipäässä.


Viime matsissa Yankees oli ylivoimainen, mutta tasaisuus on ollut sille ongelmana. Texasilla on sen verran ongelmia pitcher-puolen loukkaantumisten kanssa, että helpompaa vastusta Yankees ei nyt oikein voisi saada. Kluber vastaan Hearn on selvä etu Yankeesille, eiköhän kotijoukkue saa taas sen voittonsa. Yankees -1.5 jälleen lapulle, kerroin on noin 1.75.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Yankees -1.5 @1.78

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.77

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.77

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.75

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.74

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.74

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.74

Lunasta 100% bonus 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.74

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders