MLB: New York Yankees - Toronto Blue Jays

MLB: New York Yankees - Toronto Blue Jays
MLB | New York Yankees - Toronto Blue Jays | 20:05 | 6.9.2021
Kohde sulkeutuu: 06.09.2021 20:05
Yankeesin Taillon pelasi selvästi paremman elokuun kuin Toronton Ryu.MLB-joukkueilla on noin parikymmentä matsia runkosarjaa jäljellä, eli MLB:n mittakaavassa ollaan loppusuoralla.
New York Yankees on nyt American Leaguen wild card -taulukossa ykkösenä. Toronto on samassa listassa neljäntenä viisi voittoa Yankeesia perässä. Kummatkin joukkueista pelaavat East-lohkossa, joka on ilman ihmeempiä romahduksia menossa Tampa Bay Raysille. Rays on nyt kahdeksan voittoa Yankeesia edellä.

Yankee Stadiumilla maanantaina kotijoukkueen aloittava pitcher on Jameson Taillon. Toronton aloittaja on Hyun Jin Ryu.

Yankeesin Taillon pelasi viimeksi Los Angeles Angelsia vastaan. Tappio tuli, ottelu katkaisi Taillonin seitsemän matsin voittoputken. Angels-ottelussa Taillon antoi kuusi juoksua vajaassa viidessä vuoroparissa. Kaiken kaikkiaan Taillonin rekordi tältä kaudelta on 8-5 ja ERA 4.44 26 ottelussa.
Viime aikoina Taillonin pelissä on ollut hieman alamäen tuntua. Neljässä viime aloituksessaan hän ei yhdessäkään ole pysynyt kentällä kuutta vuoroparia, ja näissä otteluissa ERA:kin on heikko 8.20.

Koko kauden osalta tilastomiehet ovat löytäneet Taillonin pelissä parannusta aikaisempiin kausiin. Tämä on Taillonille ensimmäinen Bronxin kirkkaissa valoissa, aikaisemmin hän pelasi Pittsburghissa.

Ryun loppukausi on mennyt alamäessä


Toronton Ryu on 34-vuotias veteraani. Hän pelasi heikosti elokuussa, kuudessa aloituksessa ERA oli 6.21. Alkukausi sujui häneltä paremmin, koko kaudelta voittosuhde on 12-8 ja ERA 3.92. Neljästä viime matsista Ryulle on kuitenkin merkattu kolme tappiota. Viimeksi hän pelasi Baltimorea vastaan ja reilussa viidessä vuoroparissa Ryu antoi kolme juoksua. Ei erityisen paha, mutta kun Toronton sisäpeli oli vaisua, niin häviöhän siitä tuli.Taillon hävisi viimeksi, mutta ennen sitä miehellä oli alla vakuuttavaa pelaamista. Ryu taas on ollut vaisu jo pitkään, eikä sitä kai ole mitään syytä olettaa, että tilanne muuttuisi. Yankeesin sisäpeli on tällä kaudella ollut pettymys, mutta siinä on potentiaalia ja elokuussa tämä on jo ollut alkukautta parempaa.


Kotijoukkue Yankees saa kertoimeksi hivenen alle 1.80. Siitä pienellä panoksella kupongille.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

New York Yankees @1.78

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.76

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.74

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.74

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.74

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.73

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.73

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.73

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders