MLB: New York Yankees - Toronto Blue Jays

Julkaistu: 13.07.2019 11:30


MLB: New York Yankees - Toronto Blue Jays
MLB | New York Yankees - Toronto Blue Jays | 20:05
Yankees voitti eilen Blue Jaysin puhtaasti 4-0 ja lähtee tämän päiväiseen otteluun jättimäisenä ennakkosuosikkina. American Leaguen kärkeen noussut Yankees on 46sta kotiottelustaan voittanut 32 ja sitä vastaan on on lyöty 3.7 juoksu ottelua kohden Yankee Stadiumilla. Blue Jaysilla on 44ssä ottelussa tien päällä kasassa 18 voittoa ja juoksuja se on lyönyt vieraissa 4.4 keskiarvolla.

Yankeesin syöttäjänä aloittaa, Blue Jaysin läpikotaisin tunteva, J.A. Happ. Entinen Blue Jaysin ACE-pitcher ei ole ollut täysin sinut uuden kotikenttänsä kanssa. Yhdeksässä startissa Yankee Stadiumilla hän on 4W-4L, ERA 6.29 ja WHIP 1.44. Onnistumisiakin toki kotikentällä on tullut mutta pari rumaa sukellusta pudottaa statsit pahan näköisiksi. Vanhan joukkueensa Happ kohtasi kesäkuun ensimmäisellä viikolla Torontossa. Kyseisessä ottelussa hän syötti seitsemän vuoroparia, antaen neljä hittiä ja yhden ansaitun juoksun ja on varmaa, että Happ ei päästä tänäänkään Blue Jaysia helpolla.

Blue Jays on viimeisissä neljässä ottelussa jäänyt kolmesti 0-1 juoksuun. Happ syttyy varmasti Blue Jaysia vastaan ja juoksujen lyöminen vieraille saattaa tuottaa myös tänään suunnatonta tuskaa. Blue Jays jäänee ottelussa alle viiden juoksun.

5€ pelirahaa vedonlyöntiin ilmaiseksi ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto LV Bet tarjoaa kaikille uusille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta! Avaa ilmainen pelitili ja lähetä sähköpostia osoitteeseen bonus@lvbet.com aiheella 5€ Welcome Bet ja saat pelirahaa täysin ilmaiseksi! Voit lukea tarkemmat ohjeet ja lisätietoja tarjouksesta täältä tai siirtyä suoraan alta LV Betin tarjoukseen!
LV BET: Käy lunastamassa oma 5€ ilmaisrahasi täältä >>

Pelivalintamme:

Vierasjoukkueen juoksut yhteensä: Alle 4.5 @1.79

888sport - Lue arvostelu

1.79

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.79

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.79

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.79

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LV BET - Lue arvostelu

1.73

Lunasta 5€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta + 50€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan