FA Cup: Newcastle - Blackburn

Julkaistu: 05.01.2019 10:49


FA Cup: Newcastle - Blackburn
FA Cup | Newcastle - Blackburn | 19:30
Newcastle on Valioliigassa vain kaksi pistettä putoamisrajan yläpuolella. Joukkue tarvitsisi uusia pelaajia, mutta tuskin manageri Rafa Benitez niitä saa. Newcastle on yksi kehnosti hoidetuista liigajoukkueista. Potentiaalia pohjoisen seurassa olisi, mutta joukkue ei onnistu nousemaan edes Valioliigan keskikastin ryhmäksi. Suurin ongelma taitaa olla johtokunnassa ja omistajissa.
Manageri Benitez on sanonut, että joukkue haluaa menestyä FA Cupissa, vaikka se ei välttämättä pidä paikkaansa. Benitez varmasti vaihtaisi FA Cup -voiton sarjassa säilymiseen.

Takavuosina Newcastle ei ole juurikaan cupeissa menestynyt. FA Cupissa se ei ole ollut neloskierrosta pidemmällä sitten talven 2006.

Benite varmasti antaa avainpelaajille tänään huilivuoroja, ja se kyllä heikentää Newcastlea. Blackburnilla on selvästi yllätyssaumat.

Edellisellä Championshipin kierroksella Blackburn voitti kärkipään ryhmän West Bromwichin kotonaan 2-1. Blackburn on sarjataulukon puolivälin paikkeilla. Putoamisraja on 12 pisteen päässä, ja toisaalta nouskarsinnat yhdeksän pisteen päässä. Manageri Tony Mowbray saattaa hyvinkin laittaa kentälle mahdollisimman kovan ryhmän.

Vetomarkkinakin hieman ennakoi sitä, että Newcastle voi olla pulassa. Sen voittokerroin on noin 1.80 -tasolla, eikä se ole paljon kun Valioliigan joukkue kohtaa keskinkertaisen Championship -ryhmän. Blackburn +0.5 saa yli kahden kertoimia, ja ne kelpaavat kupongille.

Aloita vedonlyönti ilman rekisteröintiä Nopeampi.comissa


Nopeampi.com tarjoaa vedonlyöntiä täysin ilman rekisteröintiä. Sen kuin siirryt sivustolle ja alat pelaamaan! Ei dokumenttien lähetystä, vaan kirjautuminen tapahtuu suoraan pankkitunnuksillasi. Pelaaminen on turvallista ja vaivatonta. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.


Pelivalintamme:

Blackburn +0.5 @2.10

Speedybet - Lue arvostelu

2.10

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.09

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.09

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.09

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.06

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.06

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan