Valioliiga: Newcastle - Bournemouth

Julkaistu: 10.11.2018 10:42


Valioliiga: Newcastle - Bournemouth
Valioliiga | Newcastle - Bournemouth | 17:00
Bournemouth on Valioliigassa tämän kauden Burnley, pikkuseura, joka pelaa kykyjensä ylärajoilla. Tällä hetkellä Bounemouth on sarjassa kuudentena. Viime kierroksella se hävisi epäonnisesti kotonaan Manchester Unitedille 1-2. Avausjaksolla ManU:a vastaan Bournemouth oli joukkueista parempi, mutta tauolle mentiin kuitenkin tasatilanteessa 1-1. Toisella jaksolla ManU sai jostain uskoa tekemiseen, ja se hallitsi peliä. Voittomaali tuli vasta yliajalla.
Ennen ManU -ottelua Bournemouth oli pelannut neljä liigaottelua ilman häviötä. Komein peli oli 4-0 -vierasvoitto kauden toisesta komeetasta Watfordista.

Newcastle otti viime viikolla kauden ensimmäisen voittonsa. Watford hävisi Newcastlen kentällä 0-1. Newcastle oli pelissä suurimman osan aikaa altavastaaja, Watford voitti pallonhallinnan selvästi ja laukauksetkin 16-10.

Newcastle ei ole hyvä joukkue. Kauden alla se rankattiin selvästi nykyistä paremmaksi, mutta tähän lienee ollut syynä mainio manageri Rafa Benitez. Benitez tosin ei ole saanut joukkuetta kuntoon, ehkä pelaajamateriaali ei vain riitä.
Bournemouth -ottelussa Newcastlella on vielä loukkaantumishuolia. Jamaal Lascellesin, Jonjo Shelveyn ja Yoshinori Muton pelaaminen on epävarmaa.

Newcastle on tällä kaudella pelannut kuusi kotiottelua, joista neljässä se on tehnyt yhden maalin ja kahdessa jäänyt nollille. Bournemouthin vierasmatseissa taas on tehty paljonkin kasseja, Fulhamia vastaan Bournemouth voitti 3-0 ja Watfordia vastaan 4-0. Newcastle pelaa tyystin eri tavalla kuin kaksi edellämainittua, se on varovaisempia ja pelaa enemmän puolustuksensa kautta.
Alle 2.5 maalia saa ottelussa noin 1.80 -tason kertoimia, ja sen voi pelata. Kyllä tässä jäädään alle kolmen maalin useammin kuin 55 kertaa sadasta.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

alle 2.5 maalia @1.84

Nordicbet - Lue arvostelu

1.84

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.84

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.84

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.83

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.83

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.83

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.82

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan