Valioliiga: Newcastle - Bournemouth

Valioliiga | Newcastle - Bournemouth | 17.9.2022 | 17:00
Kohde sulkeutuu: 17.09.2022 17:00
Newcastle Unitedilla on kasassa vasta yksi ainoa voitto Valioliigassa, mutta syytä ei ole huoleen! Lauantaina sarjaan täksi kaudeksi noussut Bournemouth vierailee St. James Parkilla ja Newcastlelle voidaan hyvällä syyllä budjetoida ottelusta täysi pistepotti.Bournemouthin peräsimessä kannuksiaan hankkineen Eddie Howen suojattien otteluohjelma on ollut hankala, sillä Brighton, Manchester City ja Liverpool on jo ehditty kohtaamaan. Keskikastin joukkueista Crystal Palacea ja Wolvesia vastaan tasattiin pisteet, mutta kaiken rehellisyyden nimissä Harakoille olisi kuulunut molemmista peleistä täysi pistepotti. Nyt on edessä jälleen suosiollisempi otteluohjelma, joten on syytä odottaa Newcastlen kipuavan lähiaikoina europaikkojen tuntumaan.Haasteita Newcastlelle on alkukaudesta tarjonnut myös Callum Wilsonin, Allan Saint-Maximinin sekä Bruno Guimarãesin loukkaantumiset. Wilson ja Saint-Maximin ovat vielä puolikuntoisia, mutta Guimarães palaa suurella todennäköisyydellä keskikentälle avauskokoonpanoon lauantaina. Jonjo Shelvey, Karl Darlow ja Emil Krafth jatkavat kuntoutuspuuhiaan. Toppariparin miehitys on hieman elänyt kuluvalla kaudella ja lauantaille ennakoidaan Fabian Schärin ja Sven Botmanin muodostamaa keskuspuolustusta.

Bournemouthin otteluohjelma oli kauden alussa armoton, mutta sekään ei pelastanut Scott Parkeria potkuilta, kun Manchester Cityltä, Arsenalilta ja Liverpoolilta tuli kylmää kyytiä. Nyt puikoissa on Gary O’Neil. Kuudennella kierroksella Cherries nappasi toiselta sarjanousijalta Nottingham Forestilta pisteet vieraissa, joten tilanne sarjataulukossa on nyt seitsemän pisteen turvin kohtalainen. Pelaajamateriaalin ei pitäisi riittää muuhun kuin säilymistaistoon, joten O’Neililtä vaaditaan ihan kunnolla taikatemppuja.Vierasjoukkueen kokoonpanotilanne on kohtalaisen hyvä uudelle kierrokselle lähdettäessä. David Brooks, Joe Rothwell ja Ben Pearson ovat varmasti sivussa, mutta Junior Stanislas on kuntoutunut lonkkavammastaan. O’Neil on lähtenyt kahdessa ensimmäisessä ottelussaan 4-4-2:lla ja samalla sapluunalla jatkettaneen Harakoiden vieraana – keskikentän keskustassa viime kaudella tulosta tehnyt Lewis Cook – Jefferson Lerma -kaksikko jatkaa avauskokoonpanossa ja Dominic Solanke kärjessä Philip Billingin etupuolella.

Harakoiden ruokalistalla Kirsikoita!


Tasoero lauantain kiistakumppanien välillä on huomattavan suuri. Siitä ei päästä mihinkään, että Bournemouthin rosteri on Mestaruussarja-tasoa ja Newcastle suorittaa juuri nyt heikosta tuloskunnostaan huolimatta laadukkaasti. Napataan Newcastlea -1,5:n tasoituksella lapulle – luotto on kova siihen, ettei Cherries saa millään kunnollista vastusta tarjottua Harakoille.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Newcastle -1,5 @2.34

Huti
iBet - Lue arvostelu

2.34

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.33

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.33

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

2.29

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.25

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo