Valioliiga: Newcastle - Huddersfield

Julkaistu: 22.02.2019 15:11


Valioliiga: Newcastle - Huddersfield
Valioliiga | Newcastle - Huddersfield | 17:00
Nordicbet Nordicbet
Newcastlen St James' Parkilla pelataan putoamistaiston kuuden pisteen ottelu, kun vieraaksi tulee sarjajumbo Huddersfield. Huddesfield on kehnossa tilanteessa, sillä on kasassa vain 11 pistettä. Newcastle on 25 pisteellä yhden pisteen päässä putoamisrajan alapuolella olevaa Southamptonia.

Kummallakin joukkueella on alla kehno jakso. Rafa Benitezin manageroima Newcastle on voittanut vain kaksi ottelua viimeisistä 12 pelistään. Huddersfield taas ei ole voittanut kertaakaan uuden managerin Jan Siewertin aikana, ja sillä on menossa 14 voitottoman ottelun putki.

Huddersfield on tehnyt kauden 26 liigaottelussa vain käsittämättömän heikot 14 maalia. Se hankki tammikuussa Charltonista 21 -vuotiaan Karlan Grantin, mutta tuskin hän niin paljon piristää joukkueen kärkipäätä kuin olisi tarvis.

Newcastle taas rikkoi tammikuussa seuran siirtoennätyksen ostamalla paraguaylaisen Miguel Almironin luomaan maalipaikkoja kärkimiesten taakse. Newcastlenkin maalinteko on ollut todella vaisua, kasassa vasta 22 liigamaalia.
Almiron ei ole vielä ollut aloituksessa, mutta tämä voisi tapahtua nyt, kun joukkueella on melkein pakkovoiton paikka. Almiron tulisi kentälle Salomon Rondonin taakse. Wolvesia vastaan Almiron tuli vaihdosta peliin, ja hän oli raporttien mukaan hyvä.

Newcastlen voittokerroin otteluun on yli 1.80, ja sen voi pienellä pelata. Huddersfield on liki ennätyksellisen huono Valioliiga-joukkue. Newcastlella olisi aineksia parempaan, ja ehkä kotiyleisö ja uusi mies Almiron saa jotain parempaa joukkueesta irti.

Pelivalintamme:

Newcastle @1.87

Bethard - Lue arvostelu

1.87

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.86

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.85

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
18bet - Lue arvostelu

1.84

Nappaa 100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan