Valioliiga: Newcastle - Manchester City

Valioliiga | Newcastle - Manchester City | 16:00 | 19.12.2021
Kohde sulkeutuu: 19.12.2021 16:00
Man City on vieraissa ottanut komeita voittoja, mutta harvoin se pitää maalinsa puhtaana.Ottelussa ovat vastakkain Valioliigan rikkaimpien omistajien seura, joka on sarjataulukossa toiseksi viimeisenä sekä entisenten rikkaimpien omistajien seura, joka on kärkipaikalla. Newcastlen putoaminen Championshipiin olisi uusille omistajille ikävää ja noloa, ja siitä Englannin lehdistö ja jokaisen muun seuran fanit saisivat pitkäksi aikaa pilkattavaa. Eikä alasarjasta takaisin Valioliigaan nouseminen niin helppoa ole, vaikka rahaa olisi yllin kyllin.

Newcastle on pahassa paikassa. Se on kerännyt 17 ottelusta vain kymmenen pistettä. Putoamisrajan päällä Watfordilla on 13 pistettä ja yksi ottelu vähemmän pelattuna. Newcastle otti kolme kierrosta sitten arvokkaan voiton Burnleystä 1-0, mutta se on joukkueen kauden ainoa voitto. Leicesterin kentällä Burnley-voiton jälkeen Newcastle sitten otti neniin kunnolla 0-4.

Viime kierroksella Newcastle pelasi Liverpoolin Anfieldilla. Se meni 1-0 -johtoon Shelveyn komealla kudilla ennen kuin kymmenen minuuttia oli täynnä, mutta tämä vain suututti Poolin. Loppumatsin Newcastle oli jatkuvasti auttamattomasti jäljellä, ja tappio tuli 1-3.

Newcastlella on ongelmia kentän joka puolella. Sen puolustus on Valioliigan huonoin, 17 ottelussa 37 omiin. Koko kauden aikana Newcastle on pitänyt nollat vain kerran.

Newcastlella on myös koko liigan kehnoin pallonhallintaprosentti. Se tarkoittanee sitä, että tässäkin matsissa Newcastle joutuu pitkät pätkät vain puolustamaan ja hakemaan vastaiskuja.

Cityllä alla kova putki


Ottelun asetelma on Newcastlelle kovin epäedullinen. Viime kierroksella Manchester City pelasi Etihadilla toista heikompaa joukkuetta vastaan. Leeds oli todella jyrän alla ja City voitti 7-0.
Cityn saldo viimeisistä kymmenestä matsista kaikki turnaukset mukaan lukien on 9-0-1. Tappio tuli merkityksettömässä Mestarien liigan ottelussa Leipzigissa. Cityn edellinen pistemenetys Valioliigassa on lokakuun lopulta, jolloin Crystal Palace yllätti sen Etihadille 2-0.

Newcastlen puolustuksen Lewis joutui Anfieldilla sivuun jo ottelun alussa. Takareisi hajosi ja mies on sivussa jokusen viikon. Saint-Maximin sai kolhun Pool-matsissa, ja hänen pelaamisensa on epävarmaa.

Muista Newcastlen poissaolijoista Fernandez ei ole vielä pelikunnossa. Dummett taitaa olla pian, mutta ei vielä.

Bernardo Silvan pelaaminen Cityn joukkueesta on epävarmaa. Hän jätti Leeds-matsissa pelin kesken puoliajalla. Torres on ainakin vielä sairastuvalla.


Man Cityn voittokerroin on alle 1.20, eikä sellaista voi pelata, vaikka joukkueiden tasoero onkin selvä. Newcastlekin on kuitenkin Valioliiga-joukkue kotikentällään.
Newcastle on vaisu joukkue, mutta se on tämän kauden liigassa jäänyt kotonaan nollille vain Chelseaa vastaan. Man City taas ei ole vieraissa pitänyt nollia viimeisistä viidestä Valioliigan matsista kuin Manchester Unitedia vastaan. Watford, Aston Villa ja Brighton osuivat Cityn verkkoon, vaikka toki hävisivätkin ottelun.
Newcastle yli 0.5 maalia saa 2.20-kertoimia, ja kyllä sitä voi pelata.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Newcastle yli 0.5 maalia @2.2

Huti
Fastbet - Lue arvostelu

2.2

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.2

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.2

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.94

Hyödynnä Betssonin 100% talletusbonus aina 100 asti! Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.94

Betsafe tarjoaa uuden 200% talletusbonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders