Valioliiga: Newcastle - Manchester United

Valioliiga | Newcastle - Manchester United | 22:00 | 27.12.2021
Kohde sulkeutuu: 27.12.2021 22:00
Ralf Rangnickin kanssa United on pelannut vähämaalisia matseja. Newcastle on muuten vain umpikehno.Saudien omistamalla Newcastlella on hankala tilanne. Se on nyt Valioliigan sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, eroa putoamisrajan yläpuolella olevaan Watfordiin on kolme pistettä. Tammikuun siirtoikkunan aikana Newcastlen uusien omistajien lompakkoa varmasti käytetään. Voi vaan olla hankala saada kovemman tason pelimiehiä pohjoisen Newcastleen. Jos joukkue putoaa kaikesta tulevasta panostuksesta huolimatta Championshipiin, niin eiköhän seurajohto sitten laita manageri Howen samalla pihalle.

Nyt Newcastlella on alla kolmen tappion putki. Ohjelma kyllä oli kova, kun se peräkkäin pelasi Leicesteriä, Liverpoolia ja Manchester Cityä vastaan. Kolmen tappion yhteismaalit olivat 1-11. Understatin xG-lukemista voi tarkistaa, kuinka paljon Newcastle oli alakynnessä. Kolmessa tappiossa se ei kertaakaan saanut itse suurempaa xG-lukemaa kuin 0.51 Leicesteriä vastaan. Pienin xGA, jonka vastukset tekivät Newcastlea vastaan oli Leicesterin 2.06.

Manchester United hävisi viimeksi marraskuun loppupuolella, kun Watfordin kentällä tuli neniin 1-4. Ralf Rangnickin Unitedissa on silmiinpistävää se, että maaleja ei tule. Kehnon Norwichin United voitti viime kierroksella vain 1-0. Samaten sitä ennen kotona Old Traffordilla Crystal Palace meni nurin vain 1-0.

United saattaa myös käydä pelaajakaupoilla


Manchester United oli jokunen vuosi sitten vielä eniten liikevoittoa tekevä jalkapalloseura. Deloitten listauksen mukaan United on nyt pudonnut neljänneksi, mutta Valioliigan joukkueista se edelleen tekee eniten rahaa. Ja kun joukkueella on taas uusi manageri, se saattaa tarkoittaa sitä, että jotain pelaajakauppaa tammikuussa tehdään. Erling Håland on tietenkin yhdistetty myös Unitediin, mutta ehkä realistisempi huhu viime päiviltä on Ruben Nevesin hankkiminen Wolvesista. Sitten Unitedin avauksessa saattaisi jo olla kolme Portugalin maajoukkueen pelaajaa.

Manchester Unitedilla on viime aikoina ollut ongelmia koronatartuntojen kanssa. Kaksi viimeistä Valioliigan ottelua peruttiin ja Unitedin treenikeskus laitettiin säppiin. Nyt ilmeisesti koko ryhmä on terveenä ja pelikunnossa, pois lukien Paul Pogba. Raphael Varanekin taitaa olla kunnossa ja avauksessa tänään. Ronaldo toki pelaa kärjessä, ja Jadon Sanchokin avauksessa Marcus Rashfordin kanssa.

Newcastlen Hayden sai kauden viidennen keltaisen korin Man Cityä vastaan ja nyt on sitten pelikieltoa. Shelveyn pelaaminen on epävarmaa. Fernandez ja Lewis on loukkaantuneena. Dummett ei ole vielä loukkaantumisen jälkeen pelikunnossa. Manguillo ja Krafth ovat tervehtyneet sairasteluistaan.


Newcastle on onneton joukkue, ja Rangnickin United taas on ollut hyvin vähämaalinen, silti vetoväki odottaa useampaa maalia. Tähän on laitettava vastaan. Alle 2.5 maalia saa kertoimeksi noin 2.50, ja se kelpaa oikein hyvin.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @2.52

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

2.52

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.43

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.4

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.4

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.4

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders