Valioliiga: Newcastle - Norwich

Valioliiga | Newcastle - Norwich | 21:30 | 30.11.2021
Kohde sulkeutuu: 30.11.2021 21:30
Jumbofinaali, mutta Norwich pelannee vieraskentällä riskittömästi ja tarkan puolustuspelin. Newcastlella ei välttämättä ole keinoja aukoa muuria.Valioliigan jumbofinaali Newcastle vastaan Norwich tulee joskus tulevaisuudessa olemaan hyvin epätasainen matsi. Norwich pysynee itäisen Englannin pienen kaupungin pikkuseurana, kun taas pohjoisen Newcastle on pikapuolin saudien rahoilla paisutettu jättiseura. Tällä hetkellä Newcastle on vielä Valioliigan ainoa joukkue, joka ei ole voittanut ottelun ottelua. Jos Newcastle nyt putoaa alasarjaan, niin ensi kausi olisi varmasti silläkin tavalla kiinnostava. Saudit tuskin haluavat pitää joukkuettaan Championshipissä yhtään enempää kuin on pakko, joten Newcastlesta voisi tulla ylivoimaisesti kaikkien aikojen suurimmalla pelaajabudjetilla mestaruussarjafutista pelaava joukkue.Viime kierroksella Newcastle hävisi Arsenalin kentällä 0-2. Tätä ennen se oli pelannut kaksi tasapeliä, ensin Brightonin kanssa ja sitten Brentfordia vastaan. Arsenalia vastaan Newcastle makuutti puolustusmuuriaan alhaalla, ja ensimmäisen jakson se pelasi hyvin. Vaikka Newcastle ei avauspuoliskolla juurikaan palloa pitänyt, niin jokusen maalipaikan sekin sai rakennettua. Norwichia vastaan olisi sitten pelattava aivan toisella tavalla.

Smith ei ole vielä hävinnyt Norwichin kanssa


Norwich oli pitkään liigan viimeinen ja menossa kohti kaikkien aikojen surkeita Valioliiga-kautta. Ensimmäisen voittonsa joukkue otti Brentfordista marraskuun alkupuolella. Tämän jälkeen manageri Daniel Farke sai potkut, mutta se oli ollut tuloillaan jo kauan. Uusi manageri Dean Smith on aloittanut melko mukavasti. Ensimmäisessä Smithin ottelussa Norwich voitti Southamptonin 2-1 ja viime viikonloppuna se pelasi Wolvesin kanssa maalittoman tasapelin. Norwich oli Wolvesia vastaan oikeastaan se parempi joukkue, Teemu Pukillakin oli mainiot paikat tehdä voittomaali.
Umpikehnon alkukauden vuoksi Norwich on edelleen kolme pistettä putoamisviivan päällä olevaa Leedsiä perässä. Jos Norwich nyt häviää Newcastlelle, niin se on taas sarjajumbo.Newcastlelta sekä Lascelles että Ritchie ovat pelikiellossa, joten ainakin joukkueen peräpää muuttuu. Ilmeisesti Dummett on Newcastlen ainoa pelaaja, joka on sairastuvalla.

Norwichin keskikentän Normann joutui Wolves-ottelussa puolen tunnin jälkeen sivuun, ja hän taitaa jäädä sivuun. Byram ja Zimmermann ovat varmasti pois pelistä.


Newcastlen voittokerroin on vain noin kakkosen paikkeilla, eikä se ole pelattava. Norwichin puolustus on osoittautunut melko hyväksi joukkueen viime kierrosten piristymisen aikana. Sekä Norwich +0.5 että alle 2.5 maalia saavat noin 1.90 -kertoimia, ja näistä kahdesta totals-betsi on osuvampi. Norwich pelannee riskittömän matsin vieraskentällä.
Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Alle 2.5 maalia @2.00

Osuma
Mobilebet - Lue arvostelu

2.00

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.00

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.00

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.98

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.97

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders