Valioliiga: Newcastle - Southampton

Julkaistu: 09.03.2018 19:45


Valioliiga: Newcastle - Southampton
Valioliiga | Newcastle - Southampton | 17.00
LeoVegas LeoVegas
Newcastle saa vieraakseen Southamptonin.

Kotijoukkue Newcastle on piristänyt kotisaldoaan viime kotiotteluissa. Alla on nyt 4 kotiottelua Valioliigassa ilman tappiota, joka on piristänyt Toon ryhmää. Viimeksi kotona kaatui Manchester United 1-0, mikä oli yllätys allekirjoittaneelle.

Newcastlen peli on muutenkin piristynyt alkukaudesta ja peli ilme on ajoittain todella hyvää. Joukkue ei ole muutenkaan viimeiseen 10 otteluun hävinnyt sarjassa kuin Manchester Citylle kaksi kertaa ja Liverpoolille. Hyvistä lähtökohdista pääsee siis joukkue tähän otteluun joka on enemmän tai vähemmän se kuuluisa 6 pisteen ottelu. Newcastle sijailee sarjataulukossa juuri Southamptonin yläpuolella putoamisviivan tuntumassa, sijalla 16.

Vierasjoukkue Southampton sijailee siis sarjataulukossa sijalla 17, juuri putoamisviivan yläpuolella. Joukkue on vieraissa pelannut hyvin viimeiset 4 vierasottelua, näistä saldona 1 voitto ja 3 tasapeliä. Southampton on kerännyt eniten tasapelejä sarjassa, tällä hetkellä niitä on kasassa jo 13 kappaletta. Joukkueen tehokkain Charlie Austin on poissa kokoonpanosta vielä hetken, joka on selkeä menetys joukkueen hyökkäysosastolle. Austinilla on kasassa tällä hetkellä 6 osumaa, mutta sanon että jos mies olisi ollut koko kauden kunnossa, tuo saldo olisi tuplasti enemmän.

Kotijoukkue Newcastlella on yksi haittapuoli: joukkue kokee tappioputkia liikaa joka ikinen kausi kun se on Valioliigassa. Tällä hetkellä alla on tappio kun viime ottelussa se hävisi Liverpoolin vieraana 2-0. Ottelun lopputulos on paljon kiinni joukkueiden päivän kunnosta. Tässä voisi olla vieraiden yllätyspaikka, Newcastle ei ole onnistunut voittamaan Southamptonia viimeiseen 7 keskinäiseen otteluun.

Mr Green tarjoaa kerroinboosteria Evertonin, Southamptonin sekä Burnleyn voitoille. Yhteiskerroin on huima 23,50! Kerroinboosterin pääset hyödyntämään alla olevasta linkistä!

Pelaa Evertonin, Southamptonin ja Burnleyn voitot 23,50 kertoimella tästä>>
Mr Green tarjoaa tällä haavaa netin parhaita kertoimia, ennen kaikkea Valioliiga-kohteisiin. Sivusto toimii muutenkin loistavasti ja mikäli rekisteröidyt Mr Greenille uutena asiakkaana nyt, saat myös 2x25€ ilmaisvedot - ilman kierrätysvaatimuksia. Voit tutustua sivustoon ja lunastaa 50€ ilmaisvedot ilman kierrätystä tästä >>Pelivalintamme:

Southampton @2.75

Mr Green - Lue arvostelu

2.75

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan