NFL: Arizona Cardinals - San Francisco 49ers

Ti 22.11. | klo 03:15 | NFL | ARIZONA CARDINALS - SAN FRANCISCO 49ERS

Kohde sulkeutuu: 22.11.2022 03:15


Arizonalla on loukkaantumishuolia


NFL:n Monday Night Football pelataan Meksikossa, Mexico Cityssä. Vastakkain on kaksi joukkuetta, joilla ei ole niin pitkä matka rajan yli etelään. Arizona tässä kyllä menettää yhden matsin kotiedun, kun se on merkattu kotijoukkueeksi.

Mexico Cityssä pelataan vielä hyvin korkealla merenpinnan yläpuolella, ja se vaikuttaa pelaajien fysiikkaan. Mexico City on myös hyvin saastunut kaupunki, ja sekin voi haitata.

Arizona Cardinalsin voittosuhde on nyt 4-6 ja San Francisco 49ersin 5-4. Kumpikin joukkue on NFC:N länsilohkossa, ja tilanne on vielä tiukka. Seattle on lohkon ykkönen kuudella voitolla, ja nelosena on LA Rams kolmella voitolla.

Arizonalla on loukkaantumishuolia. Sen heittohyökkäys saattaa olla ottelussa tyystin varamiehinen. Ykkös-QB Kyler Murraylla on takareisivaivaa ja sama tilanne on ykköslaiturilla DeAndre Hopkinsilla. Samaten vielä sisempi laituri Zach Ertz on sivussa.

49ers voittaa Meksikon korkeuksissa


49ers taas on lähes täysin terve, jos NFL-joukkue sellaisessa tilanteessa ylipäätään koskaan voi olla. Se oli pari viikkoa sitten huiliviikolla, ja sen jälkeen se voitti kummatkin Los Angelesin joukkueet.

Tämä on Cardinalsille toinen matkapeli putkeen, ja kolmas neljän viikon sisään.

49ers harjoitteli korkean paikan matsia varten viikolla Coloradossa. Arizona on ilmeisesti käyttänyt jonkinlaista alppimaja-tyylistä apua sopeutumisessa tulevaan otteluun.

Jos unohdetaan otteluun kuuluvat kummallisuudet pelipaikan ja peliohjelmien suhteen, niin voi sanoa, että San Francisco on parempi joukkue kummallakin puolella palloa. Ninersilla on enemmän ratkaisijoita, ja pallo voidaan antaa sille, jolla peli sujuu. Puolustuksessa 49ers on yksi NFL: parhaita, ja jos Murray ei pelaa, niin vaikeaa tulee Arizonalla olemaan pallon kanssa. Kakkos-QB Colt McCoy ei ole häävi pelaaja.


San Franciscolla on etuna vaihtopenkki, ja vaikeissa oloissa se voi olla etu. Vetomarkkinoilla 49ers on selvä suosikki, kertoimet ovat noin 1.25 – 3.85. Lukemissa on mukana varmaankin Murrayn ja Hopkinsin poissaolo.
Hankala nähdä, miten Arizona voisi nousta voittoon. Tasoitus on iso, mutta laitetaan se lapulle. 49ers -8 on betsi. Arvio lopputuloksesta on 27-13 Ninersille.100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

San Francisco 49ers -8 @2.03

Fezbet - Lue arvostelu

2.03

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.03

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan