NFL: Baltimore Ravens - Carolina Panthers

Su 20.11. | klo 20:00 | NFL | BALTIMORE RAVENS - CAROLINA PANTHERS

Kohde sulkeutuu: 20.11.2022 20:00


Baltimore on taas hyvä


Carolina Panthers on tähän mennessä voittanut kolme matsia ja hävinnyt seitsemän. Vieraissa se ei ole voittanut vielä yhtään. Panthersia ei nähdä NFL:n pudotuspeleissä .
Viimeisistä neljästä Panthers on voittanut kaksi. Ensin se yllätti Tom Bradyn Tampa Baym 21-3 ja viimeksi Atlanta Falconsin 25-15. Siinä matsissa kuitenkin QB PJ Walker loukkaantui ja Baker Mayfield saattaa nyt sitten taas tulla avaukseen.
Baltimore Ravens on AFC:n pohjoislohkon ykkönen saldolla 6-3. Baltimore voitti viimeksi New Orleans Saintsin 27-13. Joukkueella on nyt menossa kolmen voiton putki.
Baltimorella on alla huiliviikko, ja se on joukkueelle etu. Vaikka Ravens onkin lohkon ykkönen ja menossa jatkopeleihin, niin melkein voi sanoa, että joukkue on vielä parempi, mitä sarjapaikka kertoo.

Baltimoren kauden kolme tappiota ovat tulleet Miamia, Buffaloa ja NY Giantsia vastaan, ja kaikki kolme ovat tällä kaudella liigan kärkipäätä. Näillä kolmella on yhteenlaskettu voittosuhden 20-8, ja silti Ravens hävisi näille kolmelle vain yhteensä 11 pisteellä.

Hyökkäys kulkee ilman laitureita


NFL:n monipuolisesti lasketuissa tehotilastoissa on kokonaisuudessa liigan kolmanneksi paras joukkue ja hyökkäystilastoissa myös kolmas. Takavuosina puolustus oli pitkään Baltimoren selkäranka, mutta jos joukkueesta nyt pitää hakea heikkoutta, niin se on juuri puolustuspää.
QB Lamar Jackson pelaa taas yhtä hyvin kuin parhaimmillaan. Vaikka Ravensin laiturit eivät ole häävejä, niin silti hyökkäys kulkee. Laitureista vain Duvernay on ottanut yli 20 koppia, mutta sitten sisempi laituri Andrews on yksi parhaista pelipaikallaan.
Jos Carolinalla on jotain vahvuuksia, niin laitapuolustus on kunnossa. Nyt siitä vain ei oikein ole mitään iloa.

Carolinan puolustus on ollut matkaotteluissa surkea. Se on päästänyt suurin piirtein yhtä paljon pisteitä niin kotona kuin vieraissa, mutta kotimatseja se on pelannut kaksi enemmän. Vieraissa Panthersin antama pistekeskiarvo on noin 30.5.


Vetomarkkinoilla Baltimore on selvä suosikki. Kertoimet ovat noin 1.14 – 6.00. Tasoitus on 13 pistettä. Lukema on sopivasti alle kaksi touchdownia, joten otetaan siitä lapulle. Suurissa tasoituksissa on ongelmana se, että joukkueet pelaavat voitosta eivät tasoitusta vastaan, ja matsin lopulla johdossa oleva voi alkaa vain pelata kelloa pois. Nyt kuitenkin tasoero on sen verran selvä, että 13 pisteen tasoitukseenkin tohtii lähteä.


100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Baltimore Ravens -13 @1.95

STS Bet - Lue arvostelu

1.95

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.9

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan