NFL: Buffalo Bills - Atlanta Falcons

NFL | Buffalo Bills - Atlanta Falcons | 20:00 | 2.1.2022
Kohde sulkeutuu: 02.01.2022 20:00
Atlanta Falcons on kehno joukkue, vaikka se onkin saanut kasaan seitsemän voittoa. Buffalo on joka puolella selvästi parempi.NFL:ssä on kaksi kierrosta runkosarjaa pelaamatta. Pudotuspelikuvio alkaa hahmottua. Buffalo Bills nousi viime viikonlopun kierroksella AFC:N itälohkon ykköseksi, kun se voitti hyvän pelin jälkeen New England Patriotsin vieraissa 33-21.
Atlanta Falconsilla on vielä teoreettiset mahdollisuuden play offseihin, mutta tuskin siihen uskoo kukaan. Atlanta on NFC:n etelälohkon kakkonen seitsemällä voitolla. Viime viikonloppuna Falcons voitti Detroit Lionsit neljällä pisteellä.

Tämän matsin ennakkoasetelmissa Buffalo on selvä suosikki. Atlanta oli viime viikolla pulassa yhden koko liigan heikoimman joukkueen Detroitin kanssa. Viime matsissa Detroitilla oli vielä vara-QB Tim Boyle pelissä, ja silti Atlantan voitto oli tiukilla. Detroit eteni Atlantaa vastaan enemmän jaardeja, mutta se ei saanut red zonelta kertaakaan palloa maaliin neljällä kerrallaan.

Laskennallisesti Atlantan mahdollisuus päästä mukaan pudotuspeleihin on USA:n tilastomiesten mukaan parin prosentin paikkeilla. Se on ihme, että se ylipäätänsä on edelleen mukana laskuissa. Atlantan piste-ero on sille 122 miinuksella. Tällä lukemalla se on koko NFL:n viidenneksi huonoin.

Tilastot kertovat, Falcons on huono


Atlantan hyökkäys on juoksutilastoissa liigan 31. Nyt se todennäköisesti joutuu heittämään paljon, ja vastassa on Buffalon mainio heittopuolustus, joka on ottanut pallonriiston 29 kertaa useammin kuin tässä tilastossa liigan toiseksi paras. Viime matsissa Patriotsia vastaan Bills nappasi pallon kaksi kertaa, ja Patriots on hyvä pitämään huolta pallosta. Falcons taas ei ole.

Viikolla yhdeksän Buffalo meni häviämään kehnolle Jacksonvillelle, mutta muuten se on hoidellut heikompansa vakuuttavasti. Pari viikkoa sitten se voitti heikon Carolinan 31-14, ja Carolinalla ainakin puolustus on selvästi parempi kuin Atlantalla. Atlanta on tilastoissa NFL:n sijalla 26 juoksupuolustuksissa ja sijalla 29 heittopuolustuksissa, ja nyt sillä on vastassa liigan toiseksi paras heittohyökkäys. Viime ottelussa Patriotsia vastaan Billsin hyökkäys oli taas vakuuttava.

Tässä ottelussa myös olosuhteet ovat Buffalolle edulliset. Keli Buffalossa on kylmä, eikä Atlanta ole sellaiseen tottunut. Atlanta on myös pelannut viime aikoina paljon sisähalleissa.


Buffalo antaa vetomarkkinoilla parin maalin verran tasoitusta. Ostetaan linja puoli pistettä alle kaksi maalia lisäpisteineen, eli -13.5. Arvio lopputuloksesta on 33-17.Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Buffalo Bills -13.5 @1.78

Fastbet - Lue arvostelu

1.78

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.78

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.78

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.78

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.78

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders