NFL: Buffalo Bills - Cincinnati Bengals

Su 22.1. | klo 22.00 | NFL | BUFFALO BILLS - CINCINNATI BENGALS

Kohde sulkeutuu: 22.01.2023 22:00


Bills ja Bengals olivat tiukilla viime viikonloppuna


New York Giants selvitti Nämä kaksi joukkuetta ovat NFL:n kuumimpia, mutta sen verran pienet marginaalit tässä liigassa on, että kumpikin oli tiukilla ensimmäisellä play offs -kierroksella. Kaiken kaikkiaan Cincinnati Bengals on nyt voittanut yhdeksän ottelua putkeen ja Buffalo Bills kahdeksan.

Viime viikonlopun play offs -kierroksella Cincinnati Bengals oli pulassa Baltimore Ravensia vastaan, mutta sitten läpi koko kentän palautettu fumble muutti ottelun suunnan. Se riitti ottelussa voittoon, loppulukemat olivat Bengalsille 24-17.

Buffalo Bills pääsi omassa matsissaan pelaamaan Miami Dolphinsia vastaan ilman, että Dolphinsin mainio QB Tua Tagovailoa oli ottelussa mukana ollenkaan. Rookie Skylar Thompson hoiti pallon heittämisen, ja sittenkin Buffalo oli pulassa. Thompson heitti vain 18 kohdalleen 45 yrityksestä ja pari syötönkatkoakin tuli, mutta myös Bills pelasi vetelästi. Josh Allenkin heitti pari katkoa. Loppulukemat olivat Buffalolle vain 34-31.

Cincinnatin suurin ongelma tällä kaudella on ollut hyökkäyksen linja. Se on petrannut kauden mittaan, mutta nyt loukkaantumiset taas vaivaavat. Kauden kahdeksassa ensimmäisessä ottelussa QB Joe Burrow säkitettiin 29 kertaa, mutta viimeisissä kahdeksassa enää vain 12 kertaa. Nyt kolme linjan aloituksen pelaajaa on tästä matsista sivussa. Buffalon puolustuksen etummaiset pelaajat on hyvä ryhmä, joten nyt QB Burrows voi taas olla tiukassa paikassa.

Bengalsin hyökkäyksen linja on pulassa


Buffalollakin hyökkäyksen linjassa on ollut ongelmia. Yksittäisten pelaajien tilastoinnissa sen linjan aloittavat Saffold ja Brown ovat melkein koko NFL:n kehnoimpia.

Buffalon hyökkäys on muuten kaikin puolin melkoinen kaikki tai ei -mitään hyökkäys. Se pelaa aggressiivisesti ja hakee isoja pelejä. Tästä sitten seuraa usein se, että pallo menetetään. Josh Allen on yksi liigan parhaita pelinrakentajia, mutta runkosarjassa hän heitti 14 katkoa ja fumblasi pallon 14 kertaa. Viime viikon ongelmissakin Allen fumblasi kolmasti kahden katson lisäksi. Tähän vielä se, että Bengalsin puolustus on liigan kahdeksanneksi paras pallon riistoissa, niin tästä matsista voi uumoilla tulevan melko sekavan pelin. Yleensä jefussa pallokontrolli on oleellinen osa voittavan joukkueen peliä, mutta siitä ei ehkä nyt ole tietoa.


Vetomarkkinoilla Buffalo on tehty kuuden pisteen suosikki. Näillä tasoituksilla rahaa on laitettu enemmän Belgalsille, ja tähän varmasti vaikuttaa etupäässä Buffalon hyvin haparoiva matsi viime viikolla.
Vaikka Buffalo viime viikolla olikin epävarma, mutta betsataan sitä. Kuuden pisteen tasoitus on sopivasti alle touchdownin. Bengalsin hyökkäyksen linja on tämän matsin suurin epävarmuus.


Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Bills -6 @1.93

Huti
Mr Green - Lue arvostelu

1.93

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.93

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.86

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan