NFL: Buffalo Bills - Miami Dolphins

Su 15.1. | klo 20:00 | NFL | BUFFALO BILLS - MIAMI DOLPHINS

Kohde sulkeutuu: 15.01.2023 20:00


Rookie Thompson aloituksessa


Buffalo Bills on NFL:n ensimmäisen pudotuspelikierroksen suurin suosikki. Vetomarkkinoiden mukaan Miami Dolphinsilla ei juurikaan ole mahdollisuuksia. Kun Tua Tagovailoan vielä odotettiin pelaavan Miami pelinrakentajana, niin tasoitus oli noin yhdeksän pistettä. Kun Tagovailoan ilmoitettiin olevan edelleen aivotärähdyksen jälkeen sivussa, ja rookie Skylar Thompsonin kerrottiin olevan aloittava QB, niin tasoitus pomppasi noin 12.5 pisteeseen.

Miami on pudotuspeleissä mukana hyvän alkukauden vuoksi. Jossain vaiheessa kautta se oli vielä hyvin mukana pelaamassa koko lohkon voitosta. Ensimmäiset 11 ottelua se pelasi saldolla 8-3, mutta sitten Tagovailoan aivotärähdysongelmat alkoivat vaikuttaa joukkueeseen, ja Dolphins pelasi viiden tappion putken. Kakkos-QB Teddy Bridgewaterkin on sairastuvalla, joten joukkue yrittää selvitä jatkoon kokemattoman kolmosmiehen kanssa.

Bills ja Dolphins ovat pelanneet tällä kaudella kahdesti jo vastakkain. Ensimmäisessä Miami otti 21-19 -voiton ja seuraavassa otteluviikolla 15 Bills voitti 32-29. Tagovailoa pelasi näissä kummassakin matsissa, ja hän pelasi vielä hyvin.

Miamin hyökkäys ei etene


Buffalon suurin heikkous on puolustuksen takakenttä, mutta kolmos-QB Thompsonin kanssa Miami ei taida pystyä sitä käyttämään hyväkseen. Dolphinsilla on loistava laiturikaksikko Waddle ja Hill, mutta heille pitäisi saada pallo.

Viime viikonloppuna Skylar Thompson pelasi vahvaa New York Jets -puolustusta vastaan, ja vaikkahän sai kelvollisesti 20 heittoa 31 perille, niin jaardeja tuli vain 152 eikä yhtään maalia.

Heikohkon takakentänkin kanssa Buffalon puolustus on ollut hyvä. Koko kauden aikana se on antanut vastustajille vain hieman vajaa 18 pistettä per matsi. Vaikeaa tulee Dolphinsilla olemaan nytkin. Jetsiä vastaan Thompsonin johtama hyökkäys sai aikaan vain yhdeksän pistettä.


Vetomarkkinoiden antama tasoitus on hankala pelattava. Suurissa tasoituksissa on ongelma, jos altavastaaja pystyy roikkumaan mukana, niin viimeisellä neljänneksellä suosikki pelaa voitosta, eikä murskavoitosta.
Paras vetovaihtoehto on hakea Miamin hyökkäyksen epäonnistumista. Joukkueen ykkös-RB Mostartkin taitaa olla tästä matsista sivussa. jos Thompson ei saa palloa laitureille, niin Miami tulee pelaamaan useamman kolme ja ulos -hyökkäysvuoron.
Dolphinsin joukkueet pistetotal on laitettu 14 pisteeseen, ja siihen voi hyvin laittaa betsi alle-tulokselle. Arvio lopputuloksesta voisi olla vaikka 24-10.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Miami alle 14 pistettä @1.91

Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan