NFL: Cincinnati Bengals - Las Vegas Raiders

NFL | Cincinnati Bengals - Las Vegas Raiders | 23:30 | 15.1.2022
Kohde sulkeutuu: 15.01.2022 23:30
Raiders lopetti runkosarjan voittoputkeen, mutta kotijoukkue Bengals on monipuolisempi. QB Burrow ja Bengalsin hyökkäyksen muut taitopelaajat ovat kentän paras ryhmä.NFL:n pudotuspelit alkavat lauantaina illalla ottelulla Cincinnati Bengals vastaan Las Vegas Raiders. Kumpikin voitti runkosarjassa kymmenen matsia.
Bengals voitti viimeksi play offs -ottelun vuonna 1991, eli 31 vuotta sitten. Nyt olisi hyvä sauma ottaa heti perään toinen voitto. Bengalsin hyökkäys on juuri kuuma.

Cincinnati voitti AFC:n pohjoislohkon ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2015. Se otteluohjelma oli jossain määrin helponlainen, mutta silti joukkueen hyökkäykselle on annettava tunnustusta. Toisen vuoden QB Joe Burrow heitti runkosarjan neljässä viimeisessä ottelussa 1476 jaardia, osumaprosentti oli liki 76, maaleja tuli 11 eikä yhtään katkoa. QB rating näissä matseissa oli 134.9, eli Burrow todella on päässyt kuntoon juuri oikeaan aikaan. Ja tietenkin tunnusta on annettava koko hyökkäykselle. Bengalsilla on hyökkäyksessä useampikin loistava pelaaja. Ja’Marr Chase voittanee hyökkäyspään vuoden tulokas -palkinnon ja Joe Mixon on edelleen loistava RB.

Raiders sai play offs -paikkansa runkosarjan viimeisen kierroksen hullussa ottelussa Los Angeles Chargersia vastaan. Ratkaisu meni jatkoajan lopun potkumaaliin. Raiders oli ollut ottelussa 15 pistettä johdolla viisi minuuttia ennen loppua. Raidersin runkosarjan neljä viimeistä matsia olivat kaikki oikeastaan pakkovoittoja. Se ei ole häävi joukkue, mutta vahvuutena voisi pitää puolustusta.

Betsi kotijoukkueelle


Ottelun ratkaisut ovat siinä, että pystyykö Bengalsin hyökkäyksen linja pitämään Raidersin pass rushin aisoissa? Ja onko Cincinnatin heittohyökkäys edelleen kovassa iskussa?

Joukkueet kohtasivat marraskuussa Las Vegasissa, ja sen matsin Cincinnati vei 32-13. Ottelu ratkesi viimeisellä neljänneksellä Raiders-QB Carrin kahteen syötönkatkoon. Ennen viimeistä neljännestä Raiders oli pitänyt Bengalsin heittohyökkäyksen hyvin aisoissa.

Cincinnatin hyökkäyksen monipuolisuus taitaa olla liikaa Raidersille. Vaikka Las Vegas pystyisikin pitämään Joe Burrowin kurissa, niin Joe Mixonin juoksupelille tulee sitten tilaa. Ja kyllä Bengals jonkun pitkän heittopelinkin saa aina väliin onnistumaan.


Kotijoukkue Bengals on suosikki, ja tasoitus on 5.5 pistettä. Laitetaan sillä Bengalsia. Joukkue on monipuolisempi, ja vaikka Raiderskin lopetti runkosarjan voittoputkeen, niin Cincinnatin peli vaikuttaa paremmalta.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Cincinnati Bengals -5.5 @1.95

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.95

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.95

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
MansionBet - Lue arvostelu

1.9

MansionBet - Talleta 10€ Saat 20€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.9

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders