NFL: Cincinnati Bengals - Miami Dolphins

Pe 30.9. | klo 03:15 | NFL | CINCINNATI BENGALS - MIAMI DOLPHINS

Kohde sulkeutuu: 30.09.2022 03:15


Dolphinsilla tiukka paikka pelata Bills-voiton jälkeen


Kolmen NFL-kierroksen jälkeen Miami Dolphins ei ole vielä hävinnyt. Viime viikonloppuna se voitti suurimman mestarisuosikin Buffalo Billsin kotonaan Miamissa 21-19. Ottelussa oli dramatiikkaa. Miamin pelinrakentaja Tua Tagovailoa tyrmättiin ja ainakin televisiokuvan perusteella mies näytti saaneen kovan iskun päähänsä. Sääntöjen mukaan tällaisen jälkeen ei saisi enää pelata, mutta Dolphinsin puolelta todettiin, että ei ollut aivotärähdys, ja Tagovailoa palasi pian kentälle.
Dolphinsin ja Billsin matsi ratkesi lopulta siihen, kun Buffalolla oli par minuuttia ennen ottelun loppua neljä yritystä parin jaardin päässä Miamin maalista, mutta se ei saanut palloa viivan yli.

Dolphinsin edellinen voitto Baltimorea vastaan oli vielä Buffalo-ottelua dramaattisempi. Miami teki matsissa viimeisellä vartilla neljä maalia, ja nousi viime sekuntien touchdownilla 42-38 -voittoon. Tagovailoa heitti ottelussa kuusi maalia.
Avauskierroksella Miami voitti New England Patriotsit 20-7.

Viime kauden Super Bowl -häviäjä Cincinnati Bengals on aloittanut takellellen. Kauden avauksessa se hävisi Pittsburgh Steelersille jatkoajan jälkeen 20-23. Seuraavassakin matsissa tuli tappio, kun Dallas Cowboys oli parempi 20-17. Viime viikonloppuna Bengals voitti New York Jetsit 27-12.

Miamissa oli tukala kuumuus


Nyt joukkueilla on alla hyvin lyhyt palautuminen. Kolme kokonaista päivää ei ole NFL:ssä paljon. Miamille tämä matsi lienee henkisellä puolella hankalampi. Se tekee vierasreissun, ja paljon paukkuja taisi mennä ykkössuosikin voittamiseen sunnuntaina.
Fyysisellä puolellakin Miami on ollut kovilla. Ottelu Billsiä vastaan pelattiin huiman kovassa kuumuudessa, jokunen Buffalon pelaaja joutui jättämään matsin keskenkin kuumuudesta johtuen. Lämpötilat olivat 35 asteen paikkeilla.
Miamilla on myös pelaajia sairastuvalla. Hyökkäyksen linjassa on useampikin aloittava pelaaja kolhuilla. Tagovailoa ei välttämättä ole aivan täydessä iskussa Bills-matsin jälkeen. Samaten kova laituri Waddle on nivusvammainen. Miamin puolustuksen takakentälläkin on poissaoloja.

Cincinnatin hyökkäys pääsi Jetsiä vastaan viimein vauhtiin. Ja sillä on heittopeliin aseita Dolphinsin rampaa puolustusta vastaan. Miamin puolustus pelasi aggressiivisesti Buffaloa vastaan, ja jos se lähtee samalla tavalla peliin Cincinnatissa, niin sitten paljon ratkeaa siinä, että pitääkö Bengalsin hyökkäyksen linja. Jos pitää, niin Bengals vie matsin. Tilastot tosin ovat Miamin puolella, sen pass rush oli viime kierroksella liigan nelonen, kun Cincyn hyökkäyksen linja on ollut heikko.


Uskotaan, että kotikentällään Bengalsin hyökkäyksen linja pelaa tasollaan. Viime matsi oli jo lupaava. Miamilla on paha paikka pelata heti Bills-voiton jälkeen, kun useampikin avauksen pelaaja on sairastuvalla tai kolhuilla. Lapulle Cincinnati -4. Arvio lopputuloksesta 24 – 17.


Kalasta uutuussivusto Posidolta iso talletusbonus!


Siirry Posidon laineille! Uutuussivusto tarjoaa isot bonukset, muun muassa ensitalletuksen tuplaus aina 200€ asti!
Posido: Tuplaa ensitalletuksesi 200€ asti!

Pelivalintamme:

Bengals -4 @1.92

Mr Green - Lue arvostelu

1.92

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.92

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

1.9

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan