NFL: Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers

Pe 23.9. | Klo 03:15 | NFL |
CLEVELAND BROWNS - PITTSBURGH STEELERS

Kohde sulkeutuu: 23.09.2022 03:15


Brownsilta kuuma alku


Cleveland Browns on ehdottomasti ollut alkukauden positiivisia yllättäjiä amerikkalaisen jalkapallon NFL:ssä. Siitäkin huolimatta, että viime viikolla tuli todella raastava tappio viime hetkien sulamisella New York Jetsin vieraana. Odotukset Brownsin leirissä eivät ainakaan alkukauden osalta olleet erityisen korkealla, kun ykköspelinrakentaja Deshaun Watson kärsii pitkää pelikieltoaan kentän ulkopuolisten hölmöilyjen vuoksi.

Browns on kuitenkin yllättäen ollut myös hyökkäyssuuntaan erinomainen. Kakkos-QB Jacoby Brissett on pelannut riittävällä tasolla ja varsinkin Brownsin juoksupeli on ollut täyttä rautaa. Keskushyökkääjien Nick Chubb ja Kareem Hunt muodostama "kaksipäinen hirviö" on ollut hurjassa vireessä ja myös hyökkäyksen linja tuntuu toimivan mainiosti.

Brownsin paperilla vahvin osa-alue puolustus on sekin toiminut kelvollisesti, joskin viime viikon sulaminen sattuu. Neljätoista päästettyä pistettyä Jetsiä vastaan sisälsi kuitenkin myös räikeitä taktisia virheitä valmennukselta, joten liikaa tuosta ei voi Browns-puolustusta syyllistää. Nyt vastus on lisäksi vielä jopa sopivampi, Steelersiä vastaan juoksun pysäyttämällä päästään jo pitkälle.


Tylppä Steelers


Browns saa vastaansa AFC North-divisioonan arkkivihollisensa Steelersin. Myös vieraat ovat aloittaneet kauden voitolla ja tappiolla, mutta tulosten takana on hyvin heikko startti. Tälle kaudelle hankittu pelinrakentaja Mitch Trubisky on ollut kauniisti sanottuna vaatimattomassa vedossa ja Steelers on sarjan häntäpäätä lähes kaikissa hyökkäyksen tilastoissa. Trubiskyn penkittäminen ei missään nimessä voi olla kaukana.

Puolustus on myös Steelersin osalta se joukkueen syömähammas, mutta huolia on senkin osalta. MVP-kaliiberin supertähti T.J. Watt loukkasi rintalihastaan ja on sivussa vähintäänkin useita viikkoja. Varamiehinen puolustus piti kohtalaisen hyvin pintansa viime viikolla New England Patriotsia vastaan, vaikka tuloksena olikin kauden avaustappio.Cleveland on alkukaudella ollut selkeästi vieraitaan parempi molemmin puolin palloa. Hyökkäys on monipuolisempi ja puolustuskin tuntuu pitävän vastustajat kohtalaisen hyvin kurissa. Steelersin osalta ongelmia on varsinkin pallon kuljettamisessa eteenpäin. Trubiskyn johtama hyökkäys on tylppä ja toisaalta puolustuksesta puuttuu sen henkinen ja fyysinen johtaja Watt.

Browns on mielestämme joukkueista parempi. Kun yhtälöön ynnätään vielä kotietu kiihkeässä divisioonan sisäisessä ottelussa, Brownsista saadaan leivottua melko selkeä suosikki tähän matsiin. Vedonlyöntimarkkina taitaa edelleen hieman vierastaa ilman suurinta tähteään Watsonia pelaavaa kotijoukkuetta, joten tasoituksellisesta kohteesta saadaan ihan mukava jännäribetsi varhaiseen perjantaiaamuun.100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Cleveland Browns -4.5 pistettä @1.95

Osuma
STS Bet - Lue arvostelu

1.95

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.91

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.91

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.86

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Posido - Lue arvostelu

1.86

Posido – Sukella aarrejahtiin 200€ bonuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena